LEVANGER FK — HØDD 0-0

Også etter 90 minutter mot tabelltoer Hødd kunne LFK-kaptein Tom Erik Nordberg gå i garderoben med poeng i 1. divisjon.

Etter åtte serierunder er laget hans like over streken med sine ni poeng.

— Vi spiller jevne kamper, det er ingen som rundspiller oss, sier han om åpningen på LFKs debutsesong på nest høyeste nivå.

Trener Andreas Holmberg er enig med sin kaptein.

Stikker fingeren i jorda

— Etter de to første kampene har vi vært bra og solide, sier Holmberg.

Han synes 0-0 mot tabelltoer Hødd er absolutt godkjent og ber om at man stikker fingeren i jorda.

— Vi er fornøyde med dagens prestasjon. Det kunne vippet begge veier, Hødd er et solid lag som kommer til å være i toppen hele veien. Å ta poeng mot dem er bra. Såpass ydmyke må vi være, sier svensken.

LFKs klare mål denne sesongen er å beholde plassen i divisjonen. Det nyopprykkede laget har en del erfarne spillere med seg som skal hjelpe til med den jobben - blant dem kaptein Nordberg.

— Vi har poengmuligheter i alle kamper. Jeg synes vi er ganske solide, det mangler riktignok litt på den siste finishen, sier Tom Erik Nordberg.

VIDEO: SE HØYDEPUNKT FRA KAMPEN ØVERST I SAKEN.

Hødd traff tverrliggeren

0-0 mot Hødd kom etter en kamp med fire-fem brukbare sjanser til begge lag, de fleste i andre omgang etter en meget stram førsteomgang fra begge hold.

Nærmest hos LFK kom Bendik Bye drøye ti minutter før slutt. Han fikk løpt seg fri på første stolpe på en corner, men keeper Aslak Falch hos Hødd var våkent med.

Like før hadde Hødd vært fortærende nærme, også det på dødball. Eirik Ulland Andersen fikk bra retning på et frispark fra 25 meter, men millimeterne var på LFKs side, og ballen traff tverrliggeren.