— Vi har en knallsterk reservebenk. Derfor er det bare å tømme seg for krefter. Jo hardere vi kjører, dess mørere blir Haifa-spillerne. Det håper vi i hvert fall. Jeg skal i hvert fall forsøke å gjøre min del av den jobben. Og det er bedre jo flere som går på løp. Får vi i gang det normale RBK-maskineriet skal de få trøbbel med å stanse oss, sier Roar Strand.

Rosenborg-troppen har oppskriften klar: Maccabi Haifa skal få merke kjøret. Motstanderen fra Israel er ikke i gang med seriespillet ennå og da er ikke løpsformen på topp.

Rive hull - Vi skal rive hull i dem. Og vi skal være kalde og tålmodige. Det er ingen grunn til å bli engstelig om vi ikke scorer tidlig i kampen. Vi er knepen favoritt, men vi har vært med så lenge at vi ikke lar oss lure til å tro at vi får noe gratis. Vi har mer selvtillit etter bortekampen mot Sheriff og vi er mer skjerpet, sier Ola By Rise.

Per Joar Hansen tror Roar Strand vil skape megatrøbbel for backrekka til kveldens motstander:

— Backrekka deres er nykomponert. Vi tror at løp i bakrom vil gjøre det vanskelig for dem og gi oss muligheter. Roar Strand er i slag og blir en viktig mann, sier Perry.

Braaten joker Daniel Braaten har ikke kapasitet til å spille en hel kamp ennå. Derfor regner Ola By Rise ham som en viktig joker til kampen mot Maccabi Haifa.

Den tidligere Skeid-spilleren spilte én omgang i mandagens andrelagskamp, og klarte seg bra.

Braaten klarer ikke å spille mer enn én omgang for tiden, og før han er tilbake i godt, gammelt slag, er han uaktuell for Rosenborgs førstelag.

— Men den dagen har er i god form igjen, er han å regne med, sier trener Ola By Rise.

Ifølge Rosenborg-treneren har Daniel Braaten en egen evne til å endre kampbildet og avgjøre kampen på egen hånd. Det er en egenskap treneren setter stor pris på.

— Daniel er viktig for hele gruppa, og vi gleder oss til han er tilbake i slag. Det er ingen tvil om at Daniel er en av jokerne på laget. Her har vi også Christer George og Øyvind Storflor som kan komme inn og endre kampbildet, fortsetter By Rise.

Daniel Braaten kom inn i søndagens oppgjør mot Lillestrøm, og var med på å avgjøre kampen i Rosenborgs favør. Etter hans entré scoret Rosenborg tre raske, deriblant ett Braaten-mål.

I tillegg hadde den karismatiske vingen en målgivende pasning.

Høyrebacken Robbie Russell har i likhet med Braaten også slitt med skade den siste tiden, men virket nesten helt restituert på gårsdagens trening.

— Vi pratet sammen litt etterpå, og han fortalte at han fortsatt ikke er helt frisk, sa Ola By Rise.