ROSENBORG — KARABÜKSPOR 1-1 (1-1 sammenlagt, Karabükspor videre på bortemålsregelen):

LERKENDAL (adressa.no): 1-1 hjemme mot tyrkiske Karabükspor holdt ikke for Rosenborg. Laget er ute av europacupen, og nå handler resten av sesongen om å berge et potensielt seriesølv.

Det har i det hele tatt vært en turbulent sesong for Rosenborg. Mye utenomsportslig støy endte med at Per Joar Hansen fikk sparken som hovedtrener tidligere i sommer.

Korttidsavtale

Inn kom Kåre Ingebrigtsen, som pakket sakene sine på dagen og flyttet fra Stavanger. Da han ble presentert som ny hovedtrener var det med beskjed om at han hadde skrevet under en firemånederskontrakt med Rosenborg som hovedtrener.

Nå viser det seg imidlertid at han er lovet litt mer trygghet enn som så.— Jeg har en avtale med Rosenborg i to år til etter denne sesongen, sier han til adressa.no.

Men hovedtreneravtalen gjelder foreløpig bare ut sesongen.

— Du må høre med dem som tar avgjørelsen, sier han.

- Banemester, kanskje?

Hva han eventuelt skal gjøre om det kommer inn en ny hovedtrener, vet han ikke.

— Nei, det… banemester, kanskje? Det er ikke definert, så det kan bli artig, det der, sier Ingebrigtsen.

— Men det blir i en eller annen trenerrolle?- Ja, jeg håper det, sier han muntert.

Den midlertidige hovedtreneren er imidlertid klar på at det ikke er godt nok at Rosenborg ikke har flere titler spille om denne sesongen.

— Vi skulle gjerne vært med i cupen og nærmere i serien, ingen tvil om det. Men det er små marginer i fotball, og i møter laget som ble nummer sju i Tyrkia i forrige sesong, og som bruker langt mer penger og lever i en helt annen verden enn vi gjør. Vi var så nære i dag at vi over to kamper burde slått dem ut, så dette var et steg i riktig retning. Vi skal jobbe knallhardt for å nærme oss Molde neste år, sier Ingebrigtsen.