ROSENBORG — KARABÜKSPOR 1-1 (1-1 sammenlagt, Karabükspor videre på bortemålsregelen):

Rosenborgs Tore Reginiussen (nr.3fv) stilte dommer Istvan Kovacs spørsmål etter kampen og fikk sitt andre gull, og dermed rødkort Foto: NTB scanpix

TRONDHEIM (adressa.no): — Jeg gikk bort til dommeren og stilte han noen spørsmål, jeg gjorde det. Men jeg sa ikke verre ting nå enn jeg har gjort til dommere i Norge. Jeg synes ikke det kvalifiserte til noe rødt kort, sier Tore Reginiussen.

Sist ut

Sist av samtlige tuslet RBK-kapteinen ut av garderobeanlegget etter å ha røket ut av Europaligaen på bortemålsregelen.Da hadde han i tillegg pådratt seg rødt kort etter at kampen var blåst av, etter å ha havnet i disputt med den ruimenske dommeren Istvan Kovacs.

Etterpå var det en svært skuffet Reginiussen som møtte pressen.

— Jeg var frustrert. Det var vel mange situasjoer som kom imot oss, og jeg kom vel med noen ord etterpå som ikke var så veldig pene. Jeg sa hva jeg mente om dømminga. Og følte vel at han var vanseklig å kommunisere med gjennom hele kampen, sier Reginiussen.

Norsk nedtur

Nå er både RBK og Molde ute av Europa. Til det er kapteinen krystallklar

— Det er for dårlig av oss i kveld, og det er for dårlig av Norge som nasjon. Vi må se oss i speilet og bli bedre, sier han.Da hadde han sett et gjestende lag som brukte veldig lang tid i alle situasjoner etter pause, og spilte på resultat.

— De var kyniske. Men sånn er det ofte i Europa!