ROSENBORG — KARABÜKSPOR 1-1 (1-1 sammenlagt, Karabükspor videre på bortemålsregelen):

Lerkendal (Adressa.no): Torsdag kveld skulle Rosenborg bare vinne på hjemmebane for å slå ut tyrkiske Karabükspor i tredje kvalifiseringsrunde. Kampen endte 1-1, og med det røk trønderne ut på bortemålsregelen.

Rosenborg fikk en drømmestart på kampen, da Pål Andre Helland sendte trønderne i føringen allerede etter åtte minutter. Det var riktignok Karabükspor som styrte det meste av første omgang, og etter halvtimen sto det 1-1.Rosenborg var klart best i andre omgang, og burde ha vunnet kampen. Men det klarte de ikke, og etter kampen var Morten Gamst Pedersen meget skuffet.

— Det er dritt. Det er noe dritt bokstavelig talt, sa Morten Gamst Pedersen etter kampen.

Han ble også benket fra start, og fikk bare spille det siste kvarteret mot gamleklubben. Det likte han svært dårlig.

— Jeg har lyst til å spille, og er aldri fornøyd med å sitte på benken, sier Gamst Pedersen.

Skal ha medalje

Etter å ha røket ut i europacupen har trønderne lite å se frem til i høst. Rosenborg er alt for langt bak Molde i gullkampen, og har allerede røket ut i cupen. Nå skal de fokusere på medalje i serien.

— Vi får fokusere på serien, og skal gjøre det best mulig der. Vi skal gjøre alt vi kan for å få medalje, slik at vi kan spille Europa neste år, sier Gamst.

- Stor prestasjon av oss

Tidligere Rosenborg-spiller Abdou Razak Traore var svært fornøyd med å ha slått ut gamleklubben på bortemålsregelen, og han var takknemlig for mottakelsen han fikk.

— Det var artig å være tilbake på Lerkendal, og jeg følte at jeg kom hjem, sier Traore etter kampen.

I Garderoben hos Karabükspor var det en helt annen stemning enn hos Rosenborg, og Traore mener det er en stor prestasjon å slå ut Rosenborg.

— Vi er veldig fornøyd med å ha gått videre. Det er en god prestasjon av oss, sier Traore.