— Ja, det synes jeg faktisk. Folk var i overkant stygge med ham. Husk at vi ikke hadde penger, men at vi trengte spillere da vi valgte å hente ham. Det er ikke alltid du treffer, sier Kjell Jonevret til Aftenbladet.

Sagaen om Kieffer Moore ser omsider ut til å nærme seg slutten. Den engelske spissen kom til Stavanger og Viking i fjor sommer, garanterte scoringer på pressekonferansen da han ble presentert, men fulgte opp med å levere svake prestasjoner på banen. For supporterne ble han raskt et symbol på nedturen Viking opplevde høsten 2015. — Jeg har fått forsikringer om at han forsvinner, og at jeg kan planlegge for en vårsesong uten Kieffer Moore. Jeg tror det er like greit for begge parter, sier Jonevret.

GLADNYHET TIL FANSEN:

— Jeg angrer ingenting

Det vil i så fall åpne en sårt tiltrengt plass på Vikings utlendingskvote. Klubbene i Norge har lov til å ha ni. I skrivende stund har Viking full kvote. Da har vi ikke regnet med de to nigerianske prøvespillerne.

Kjell Jonevret. Foto: Lars Idar Waage

Dersom Moore forsvinner, vil det åpne en ledig plass. Velger Viking å selge Samuel Abdullahi, eller å slippe Steinthor Thorsteinsson til Sandnes Ulf, vil klubben ha plass til begge prøvespillerne fra Nigeria.Kieffer Moore har egentlig kontrakt med Viking til sommeren, men har denne vinteren trent med flere engelske klubber.

— Jeg angrer ingenting og har lært fryktelig mye det siste året, skrev Moore på Twitter for halvannen uke siden.

LES OGSÅ:

Prøvespilt i England

Daglig leder i Viking, Eirik W. Henningsen, forteller at Moore formelt sett ikke er ferdig i Viking. Men at han kommer til å forsvinne.

— Han har prøvespilt for flere klubber i England. Vi regner med at han finner seg noe annet ganske kjapt, sier Henningsen.

ENIG MED VÅR BLOGGER HP?

HP OM DEN SISTE VIKINGSIGNERINGEN: