Molde-direktøren slutter

Øystein Neerland overtar som MFK-sjef etter Tarje Nordstrand Jacobsen.

Publisert:

MOLDE: Det har lenge versert rykter om at Tarje Nordstrand Jacobsen vil gi seg etter ti år som administrerende direktør i Molde Fotball AS.

Tarje Nordstrand Jacobsen trer til side.

Det ble bekreftet på en pressekonferanse på Aker stadion onsdag. Der ble det også opplyst at nåværende styreleder i Molde Fotballklubb, Øystein Neerland, overtar som direktør i aksjeselskapet.– Det har vært ti inspirerende år med dyktige mennesker rundt meg. Sammen har vi utviklet klubben, skapt begeistring og tilhørighet, og vunnet titler, sier Nordstrand Jacobsen.

Les også

Forren: - Alle må gå i seg selv

Tarje Nordstrand Jacobsen (41) gikk gradene i MFK og ble blant annet cupmester på Ullevaal i 1994. – Tarje har nedlagt en formidabel innsats for Molde Fotballklubb. Vi beklager derfor at han har meddelt at han flytter og fratrer sin stilling. Imidlertid er vi særdeles godt fornøyd med at vi lykkes med å få Neerland til å ta over. Dette er også en trist dag, men vi er glad for at Neerland tar over denne 24-timersjobben, sier styreleder i Molde Fotball AS, Leif-Arne Langøy.

Han spilte også for Haugesund og Løv-Ham før han la opp i 2004. Etter en kort periode som fotballagent ble han ansatt som Molde-direktør i november 2005. Etter nedrykket året etter har han opplevd en rekke triumfer med klubben, blant annet tre seriemesterskap og to cupgull.

Her er den nye direktøren i Molde FK: Øystein Neerland Kjell Langmyren

Øystein Neerland (51) har hatt ledende verv i Molde Fotballklubb i 17 år, den siste perioden som valgt leder i klubbens styre. Han har kombinert det frivillige vervet med jobben som regiondirektør i TOOLS. Neerland spilte en årrekke for MFK og fikk blant annet med seg seriesølv i 1987 og cupsølv i 1989. Han ble også juniornorgesmester i hopp. – Dette er en spennende mulighet som jeg rett og slett ikke kan si nei til. Det blir spennende å få være med på å utvikle dette ytterligere, sier Neerland.

Publisert: