Tettey blir i England til 2018. Tettey blir i England til 2018. Foto: Andrew Yates

Ny Norwich-kontrakt for Tettey

— Jeg er veldig fornøyd, sier 30-åringen.

Det bekrefter Tetteys rådgiver, Bjørn Tore Kvarme, fredag ettermiddag. Tettey hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2017, men har nå forlenget med ett år.

— Jeg er veldig fornøyd med å ha skrevet under på en ny avtale. Norwich har gitt meg tillit i hele min tid her. Jeg skal gjøre alt for å hjelpe klubben tilbake til Premier League, sier Tettey, som kom til Norwich i 2012. LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

Seks år i Norwich

Om han blir kontrakten ut vil den tidligere Rosenborg-spilleren dermed ha spilt for klubben i seks år.

— Det betyr at jeg har spilt her like lenge som jeg spilte i Rosenborg, noe som betyr mye for meg. Jeg er veldig fornøyd, og føler meg privilegert fordi jeg får fortsette forholdet mitt til klubben, sier Tettey tilklubbens hjemmeside.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

Han har lenge vært ute med skade, men spilte 60 minutter i en treningskamp mot Peterborough i midten av juli.

Ifølge Alexander Tetteys rådgiver, Bjørn Tore Kvarme, var det uaktuelt for Norwich og slippe Tettey.

— De ga tydelig beskjed om at det var uaktuelt at han fikk gå selv om de rykket ned. De er såpass fornøyd med hva han har prestert over tid at de ville gjerne sikre seg at han ble i klubben, sier Kvarme til Adresseavisen.

- Har vært interesse

Han sier at det har vært interesse fra andre klubber.

— Men Norwich har vært tydelig på at de ikke vil selge Tettey, så det er ikke noe vi har gått videre med. De vil at han skal være med å spille seg opp i Premier League igjen, sier Kvarme.

Den tidligere Rosenborg- og Rennes-spilleren får ros av manager Alex Neil.

— Alex er en viktig spiller for oss, så jeg er veldig fornøyd. Han spilte også veldig bra for oss forrige gang vi var i mesterskapsserien, sier Neil.