• Stem på din favoritt nederst i saken!

LA MANGA (iTromsø): TIL har mistet toppscorer Zdenek Ondrasek. Med under to uker igjen til seriestart tilspisser det seg hvem som skal erstatte han.

— Kampen om å spille spiss for TIL er meget tøff, sier TIL-trener Bård Flovik.

TIL blir i 2016 å spille 4-4-2 eller 4-4-1-1, og på de to øverste plassene har klubben fem aktuelle kandidater.

— Jeg håper at vi får en spiller av disse som scorer jevnt og trutt, og har selvtillit. Alle kan ikke bli toppscorere, og det vil vise om noen fungerer til det. Likevel har vi mange strenger å spille på offensivt. Vi skal spille 11 kamper før 16. mai, sier Bård Flovik til iTromsø.

Under følger kandidatene, med Bård Floviks vurdering av hver enkelt.

Thomas Lehne Olsen (24), fire mål i vinter:

— Thomas har utviklet seg til å være en spiller som i tillegg til å spille spiss kan spille i tierrollen mellom midtbanen og angrepet. Han kan være mer byggende i spillet, og er god til å jage rom, samt en sterk avslutter.

Gjermund Åsen (24), tre mål i vinter:

— Åsen representerer den rollen som ener bak spissen. Han er en mellomromsspiller som i utgangspunktet skal skape spill gjennom det han gjør sentralt i banen.

Runar Espejord (20), ingen mål i vinter:

— Runar er en toppspiss og primært en målscorer i boksen som har et enormt repertoar på venstrefot, høyrefot, på hodet og volley. Definitivt en spiller vi vil ha inne nært motstanderens mål.

Sofien Moussa (28), ingen mål i vinter:

— Moussa er lik Runar, men ikke så utpreget som målscorer, men mer en som tar kampen med stopperne og keeperen.

Christer Johnsgård (29), ingen mål i vinter:

— Christer blir en joker til å begynne med, og er ikke heller med her på grunn av NRK-jobb. Tanken er like fullt at han er en målscorer, og vi tror at særlig på Alfheim der vi får mange situasjoner inne i motstanderens 16-meter at han er en ekstremt dukk-opp-spiller, slik han har gjort på lavere nivå.