MOLDE: I november i fjor feiret de «The Double» sammen i Molde. Så reiste assistent Geir Bakke til Sarpsborg, mens hovedtrener Tor Ole Skullerud ble igjen i Molde.

— Det blir stas å treffes igjen. Jeg har jo snakket med ham, men jeg har ikke sett Geir siden han dro, forteller Skullerud til Rbnett.

skullerud body.jpg

MFK-treneren synes hans tidligere høyre hånd har levert som forventet i sin første sesong som hovedtrener.— Jeg tror Geir er tålelig fornøyd. Sarpsborg har gjort en bra vårsesong og ligger vel omtrent der de håpet. Han er en likandes kar og en god fotballtrener, sier Skullerud om fredagens motstander.

Laget ligger på niendeplass i eliteserien etter 14 serierunder, fem poeng bak Molde på femteplass.

— Blir det ekstra utfordrende å møte en trener som kjenner deg og laget ditt så godt?

— Nei, det tror jeg ikke. Hele Tippeligaen har lært seg Molde og konseptet vårt godt. Sa har vi i varierende grad evnen til å kontrollere og håndtere det. Vi har ingen store hemmeligheter, vi spiller vårt spill. Så jeg tror ikke det har noen betydning for kampen.

- Molde gjorde det fryktelig bra i fjor, og har ikke gjort det så bra i år. Skal Geir Bakke ha en større del av æren for suksessen i 2014?

— Det er jo det han går rundt og juger på seg sjøl, at det var derfor. Det synes jeg vi skal la Geir få lov til å tro. Det fortjener han, smiler Tor Ole Skullerud.

I dette videointervjuet snakker Skullerud også om Moldes to mulige motstandere i kvalifiseringa til Champions League.