MOLDE (Rbnett): Kaptein Daniel Berg Hestad mener gamlesjefen Ole Gunnar Solskjær bør være en opplagt kandidat når MFK skal finne Tor Ole Skulleruds etterfølger som hovedtrener.

— Nå skal ikke jeg begynne å nevne navn, det viktigste er at klubben får en trener som kan være attraktiv for publikum. Vi må spille den fotballen vi liker å spille, langs bakken, som publikum vil komme og se på. Det er viktig. Han bør helst videreføre mange av de tingene vi har gjort her de siste årene.

- Du trente selv i tre år under Solskjær og Dempsey, er det aktuelle navn synes du?

— Ole Gunnar bor jo i Kristiansund og er vel ledig på markedet. Så spørs det om Molde vil og om han vil. Han gjorde mye bra for Molde, det er det ingen tvil om, sier Berg Hestad.

Tviler på trenerrolle

Han tror ikke han selv blir aktuell for en rolle i apparatet rundt A-laget dersom han velger å legge opp etter årets sesong.

— Det vet jeg ikke. Det er for tidlig å si, men mest sannsynlig ikke. Først må vi finne ut hvem som blir hovedtrener og hvilke tanker han har. Så får vi se hva jeg gjør til høsten, sier veteranen som fyller 40 år om fire uker.

I dette videointervjuet forteller Berg Hestad også at han har full forståelse for Tor Ole Skulleruds beslutning. MFK-kapteinen valgte selv å avbryte oppholdet i Heerenveen av familiære hensyn.