MOLDE: Moldes assistenttrener Bård Wiggen slår fast at han har den største forståelse for hovedtrenerens valg om å gi seg etter sesongen.

– Jeg har stor respekt for Tor Oles avgjørelse. Når det ble som det ble med familien er det ikke vanskelig å forstå, sier han til Rbnett.

I likhet med Skulleruds avtale har Wiggens kontrakt en opsjon som gjør at MFK kan forlenge samarbeidet ut 2016.

GIR SEG: Tor Ole Skullerud har bestemt seg for forlate MFK etter årets sesong. Foto: Erik Birkeland

– I utgangspunktet hadde jeg en ettårskontrakt. Det har ligget i kortene at jeg ville fortsette hvis Tor Ole skulle fortsette. Jeg forholder meg nå til at jeg har en avtale med MFK ut 2015, sier Wiggen, som var Skulleruds førstevalg da Geir Bakke dro til Sarpsborg etter 2014-sesongen.Wiggen var onsdag på reise fra Armenia til Norge. Tirsdag kveld så han hjemmelaget Pyunik slå Folgore fra San Marino 2-1 i første kamp i 1. kvalifiseringsrunde til Champions League. Vinneren blir Moldes motstander i 2. kvalikrunde.

– På tross av resultatet var det stor forskjell på lagene. Sjansestatistikken var 10-2 i Pyuniks favør. Motstanden var så svak at det er vanskelig å bedømme lagets defensive kvaliteter. Det vil overraske meg hvis Folgore snur dette i returkampen, sier han.

PS: Varmen i Armenia kan bli en utfordring for MFK. Før kampen i går kveld var temperaturen oppe i 38 grader.