BRANN-MOLDE 4-1:

BRANN STADION (bt.no):

Kristoffer Barmen dukket opp betraktelig for sent til lørdagens Brann-trening. Det skal heller ikke være første gangen at tenåringen har kommet for sent til trening. Han måtte se brakseieren mot Molde fra tribunen.

— Det er riktig at han kom for sent, ja , sier Rune Skarsfjord, som en nøye med å påpeke at denne disiplinærsaken ikke er rettet mot en bråkebøtte.

— Han er en ordentlig gutt, men dette er ikke første gang. Derfor reagerte vi.

Legger seg flat

— Jeg har lagt meg flat for det jeg har gjort. Jeg beklager overfor medspillere, ledere, supportere og alle. Jeg ønsker å legge dette bak meg og spille fotball, sier Kristoffer Barmen til bt.no.

Han sier han dukket opp på treningen lørdag seks minutter på etterskudd. En slumring med vekkerklokken endte opp i drømmeland. Klokken kvart på elleve våknet han først, da var det 15 minutter til Rune Skarsfjord samlet troppene.

- Er dette første gang du bryter Branns disiplinær-regler?

- Ikke første gang, nei. Men det begynner å bli lenge siden jeg forsov meg sist , sier Barmen uten å utdype mer.

Mandag skal han spille for Brann 2. Avreise skjer fra Flesland og spillerne har fått beskjed om å møte 0845. — Det skal jeg rekke, smiler Barmen.

Fest-fravær

Barmen er defensiv midtbanespiller og kunne derfor ventet seg spilletid mot Molde, dersom han hadde klart å stå opp i tide.

Men den ellers seriøse spilleren er kjent for å være distré, og det har også vært en episode tidligere knyttet til fravær grunnet en fest. Det totale bildet gjør at Brann så seg nødt til å reagere.

- Han måtte stå over på grunn av disiplinære problemer. Det er ikke første gang, og vi ønsket å markere at vi ser alvorlig på dette , sier sportslig administrativ koordinator Rolf Magne Walstad, til bt.no.

— Jeg forstår at Brann reagerer som de gjør, jeg har fått en lærepenge, sier Barmen.