DALGÅRD: Etter Rosenborgs 1-5-seier borte mot Byåsen, var Rosenborg-treneren storfornøyd med lagets prestasjon.

— Vi gjorde alt vi skulle i kveld. Flere av spillerne var involvert og det var enkelt for alle å være god når laget gjør det bra, sier Kåre Ingebrigtsen til adressa.no.

Magnus Stamnestrø scoret to for RBK og hadde én assist til Riku Riski. Midtbanespilleren gjorde en meget god kamp og var indirekte involvert i flere scoringer, noe som fikk frem gliset til treneren.

— Magnus er ikke langt unna startelleveren. Han er helt oppe i vannskorpen og han kommer absolutt til å være involvert utover i sesongen, fortsetter Bruttern.

SJEKK BØRSEN:

Vanskelig oppgave

Han stortrives på sidelinjen når laget hans leverer sakene, men jobben som trener er ikke alltid en dans på roser.

SOLID: Magnus Stamnestrø scoret to mål mot Byåsen. Det var Kyrksæterøra-gutten fornøyd med. Foto: Richard Sagen

— Man kunne se mot Byåsen at flere melder seg på. Vi har en meget bra gjeng og det vistes i kveld. Det er egentlig det som er det «verste» med jobben min, å utelate spillere fra kamp fordi man bare kan starte med elleve, sier Ingebrigtsen.Stamnestrø var meget fornøyd med egen og lagets prestasjon.

— Vi gjennomførte en god kamp fra start til slutt. Jeg synes vi hadde god kontroll på kampen og da er det gøy å spille, sier midtbanespilleren.

Regn, sludd og kulde

Forholdene under kampen var fæl og værgudene var absolutt ikke i godhumøret da lagene møttes på Dalgård.

— For oss tror jeg det var en fordel at det regnet. Ballen gikk litt raskere, men jeg skal innrømmer at det var kaldt etter pause, avslutter gutten fra Kyrksæterøra.