Riku Riski har i høst vært utlånt til den svenske toppklubben IFK Göteborg og spilte elleve seriekamper for klubben. IFK hadde opsjon på kjøp av finnen, men benytter seg ikke av den. Det skriver de på sine hjemmesider.

Finnen vender dermed tilbake til Rosenborg, men han skal sannsynligvis ikke trene med klubben i høst.

— Nå har han fri og er i Finland vil jeg tro. Han vil være med oss i starten av neste sesong, om ikke noe annet skjer. Det har ikke vært snakk om at han skal komme hit i høst, sier Ingebrigtsen til adressa.no.

Tøff konkurranse

Konkurransen om plassene på laget har ikke akkurat blitt mindre etter at Riski ble lånt ut i sommer. Pål André Helland er bankers på den ene vingplassen, mens Yann-Erik de Lanlay og Tobias Mikkelsen begge har levert gode kamper på kantene. I tillegg har også forsvarsspiller Jørgen Skjelvik blitt brukt på venstreving med stort hell.

Riski kan også spille indreløper, men også der har Rosenborg god dekning, med Mike Jensen, Fredrik Midtsjø og Anders Ågnes Konradsen i spissen.

— Jeg har ikke tenkt på Rikus situasjon ennå. Nå tenker vi på hva vi skal gjøre i avslutningen av sesongen og jeg bruker ikke så mye energi på spillere som ikke er her nå, sier Ingebrigtsen.