Rosenborg har et tøft kampprogram med kamper i Europaligaen på torsdager og tippeligakamper på søndager. Det kunne se ut som om RBK slet i første omgang mot Sarpsborg i forrige serierunde. Men RBK-trener Kåre Ingebrigtsen tror ikke Debrecen-oppgjøret vil påvirke resultatet mot Lillestrøm.

— Reisene til Færøyene og Ungarn var ikke optimale. Vi kom hjem klokken halv fem om morgenen, og fikk lite søvn. Denne gangen har vi spilt hjemme, og fått en veldig fin oppladning, forsikrer Bruttern.

Les også: Her er Kåre-effekten – ett år etter (krever innlogging)

Selnæs er klar

På den siste treningen før avreise, var det god stemning på Lerkendal. Ole Selnæs sliter fortsatt med sin skade, og gikk tidlig av treningsfeltet for å få behandling. Ingebrigtsen forteller at før etter siden må Selnæs spares.

— Han er ikke så mye borti ballen på trening om dagen. Han har de samme problemene som alle kunne se under forrige kamp, men Ole er klar, sier han, og legger til:

— På et etter annet tidspunkt må vi slippe opp litt for at han skal få hvile helt. At cupkampene er på torsdager hjelper oss heller ingenting.

Full kontroll

Til tross for en noe ruskete start mot bunnlaget Sarpsborg, er Ingebrigtsen klar på at det samme ikke kommer til å skje i kveld mot Lillestrøm, som ligger midt på tabellen.

— Vi har full kontroll og trenger ikke gjøre noe spesielt for å løfte oss. Så lenge vi gjør det vi skal gjøre, slik vi gjorde mot Debrecen, går det bra. Vi slår Lillestrøm, sier en selvsikker RBK-trener.

Til tross for at både Ole Selnæs og Yann-Erik De Lanlay sliter med skader, er ikke det noe han må ta hensyn til i kveld.

— Ingen er ute med skade, bortsett fra Tore (Reginiussen). Selv om to av spillerne sliter litt, kan jeg velge hvem jeg vil, avslutter Ingebrigtsen, som møter Runar Kristinssons menn på Åråsen i kveld klokken 18.00. Selv om De Lanlay ikke kan spille fra start for å unngå å belaste hamstringsskaden for mye, er han med i troppen. Stavanger-gutten tror ikke oppgjøret mot Lillestrøm blir fult så enkelt.

— Vi må være ydmyke. Åråsen er en tøff bortebane. Men det er ingen tvil om at vi skal ta tre poeng, sier han.