— Den nye avtalen utgjør ingen forskjell for oss og kundene våre. Vi tar sikte på å vise akkurat de samme kampene også etter 2013, fastslår kommunikasjonssjef i Altibox Herbjørn Tjeltveit.

For Lyse/Altibox handler det nemlig om et samarbeid med eksisterende rettighetshaver. Mulighetene for å sende fotball på IP-plattformen er den samme selv om Canal + nå overtar rettighetene for norsk fotball fra 2013. * Fotballgal? Følg 100% Fotball på Facebook!

- Vi har et godt og tett samarbeid med både TV2, Canal + og Viasat. Der er derfor ingen grunn til at vi ikke skal kunne fortsette å sende Champions League, Premier League og altså norsk eliteserie videre. Vår plattform ligger der, sier Tjeltveit til Aftenbladet.no.

Altibox er utviklet av Lyse-konsernet i Stavanger. I dag benytter over 200 000 husstander Altibox i over 215 kommuner – fra Vesterålen i nord til Kragerø i sør. Og i 2008 sikret Lyse seg rettighetene for fotball på IP-TV. Selskapet har vist norsk eliteserie siden 2009-sesongen, og skal nå altså fortsette med det - selv om Canal + overtar rettighetene fra 2013.