Strømmen-supporterne fant fort ut hvem de ville stresse av Branns spillere. Erik Huseklepp fikk høre det nesten hver gang han hadde ballen, og innimellom også når han ikke hadde den.

Det ble pepet og ult mot ham, og en stund virket det å gå sport i å prøve å sette ham ut.

Etterpå flirte Huseklepp av sitt møte med supportergruppen «Strømmen Greyhounds».

— Det var bare morsomt! Jeg spilte med ved å gi dem litt respons, og da ble det bare enda verre. Det var gøy, sier Huseklepp med et seiersglis i ansiktet.

Han sier han fikk lyst til å «drible litt ekstra» når meldingene haglet fra anleggets eneste tribune.

— Så da gjorde jeg det, og da ble det enda gøyere for meg. Jeg tror supporterne deres synes det var litt moro også, for det var i hvert fall noen av dem som lo. Det er ofte en stor kompliment når motstandernes supportere hetser deg. Det var bare tidig, sier Huseklepp.

Strømmen-supporterne svarer

Hans Alexander Tørres er styremedlem i Strømmen Greyhounds, og tar det med et smil når BT ringer for å viderebringe Huseklepps ord om supportergjengen.

— Hvorfor var dere så etter akkurat Huseklepp?

— Det er fordi han er en profilert spiller, og det er ofte de som får høre det på besøk hos Strømmen. Det var for å psyke ham litt ut at vi gjorde det, sier Tørres.

- Hvordan synes du det gikk?

— Han scoret i hvert fall ikke! Jeg synes ikke han er den spilleren han en gang var, men han bidro til at resultatet ble som forventet, ikke som vi hadde håpet, sier Tørres.

Huseklepp var i godt humør etter kampen og i driblehumør under den.

— Det var veldig gøy å spille. Det fungerer for meg for tiden, og da er det utrolig morsomt å spille fotball, sier Huseklepp.

Han nyter å være en viktig del av det formsterke Brann-laget om dagen. Seieren mot Strømmen var den niende strake uten tap i serien.

— Vi slapp oss virkelig løs offensivt, med mange gode kombinasjoner på sidene. Defensivt har vi også vært solide lenge.