— Jeg er veldig fornøyd med å komme til Sandefjord. Målet er hjelpe laget tilbake til eliteserien, sier 25-åringen til Sandefjords Blad.

Prat er midtbanespiller og var en del av Barcelonas La Masia-akademi fra 1999-2008. Han fikk aldri prøve seg på A-laget, og ble sendt til nederlandske NAC Breda i 2009.

Deretter har han blant annet vært innom Birmingham og flere småklubber i Spania. Denne sesongen har han vært i Harrisburg City Islanders i USA før han nå har signert en toårig avtale med Lars Bohinens Sandefjord.

Lars Bohinen.

Valles Prat gjenforenes med Pau Morer, som også har vært en del av La Masia-akademiet i sine yngre dager. Bohinen håper å dra nytte av spanjolenes ferdigheter i kampen om opprykk kommende sesong.— Det er to spilletyper som er etter mitt hjerte. Så er utfordringen for dem å tilpasse seg norsk fotball. Begge er gode med ballen, men de er nok vant til å ha litt lengre tid med kula enn hva de får i norsk fotball. Pau har begynt å tilpasse seg spillestilen nå, sier Lars Bohinen.

Sandefjord rykket ned fra eliteserien denne sesongen. Blåtrøyene klarte kun å sanke 16 poeng og ble desidert sist. De har allerede hentet profilene Peter Kovacs og Håvard Storbæk for kommende sesong. (©NTB)