LES OGSÅ:

Everton-speider David Weir var på plass på Aker stadion torsdag kveld for å følge Vegard Forren i aksjon mot Steaua Bucuresti.

Forren selv visste ikke om dette da Rbnett snakket med ham like etter kampslutt, men innrømmet at det kan være interessant dersom Premier League-klubben kommer med en konkret henvendelse.

— Dersom det er sant er det selvfølgelig interessant det, men det er ikke noe jeg går rundt og tenker på, sier Forren.

Klar for større oppgaver

Stopperen har imponert i serien, i Europaligaen og på landslaget denne sesongen, og har ikke lagt skjul på at han ønsker seg til en større liga. Det er mange klubber som har vist interesse for stopperen i høst, men foreløpig har det ikke materialisert seg i noe.

— Formen er fin og jeg har fått en rekke gode opplevelser på banen denne sesongen. Jeg har hengt bra med både på landslaget og i Europa, og føler jeg har spilt såpass godt at jeg er klar for å prøve meg i en større liga, sier han.

Til tross for at MFK slapp inn to unødvendige mål i torsdagens hjemmekamp, følte Forren det gikk ganske bra defensivt. Selv var han ikke direkte involvert i situasjonene.

- Det er rart å si det etter to baklengs, men vi gjorde stort sett en solid jobb bakover, sier han.

Forventer ikke salg

MFK-manager Ole Gunnar Solskjær fikk torsdag flere spørsmål om interessen rundt Vegard Forren. Han mener stopperen fortsatt er i kanonform, og at han har kvaliteter som gjør ham egnet til spill på enda høyere nivå.

— Det er stor interesse rundt ham, men det er fortsatt ingen som har kommet med bud. Det er stadig vekk agenter som nevner at det kommer noen, og klubber som ber om akkreditering for å komme og se, men ingen har kommet med bud og ingen har ønsket å inngå forhandlinger med oss, sier Solskjær.

Manageren tar det ikke som en selvfølge at formspilleren forsvinner når overgangsvinduet åpner igjen i januar. Heller tvert imot.

— Det er ikke mye penger ute i Europa, og vi er fortsatt bare i begynnelsen av november. Vinduet åpner ikke før i januar, noe som er et problem for norske spillere. Når vinduet åpner har ikke norske spillere vært i aksjon på seks uker, og da kan det hende de ønsker å vente til sommeren med å foreta seg noe, sier han.

Fornøyd med 2. omgang

MFK slapp inn to litt enkle mål i 1. omgang i torsdagens kamp mot gruppeleder Steaua Bucuresti. Etter hvilen hevet de seg imidlertid betraktelig. Daniel Chima Chukwu reduserte og MFK jaget lenge utlikning, men det endte med null poeng i kamp nummer fire i Europaligaen.

- Vi møtte et veldig godt fotballag som blant annet hadde tre stoppere av ypperste klasse. Kapteinen deres var dessuten svært god. I 2. omgang hevet vi oss og viste hvordan vi skal spille på dette nivået. Vi hadde tempo på ball, god bevegelse og scoret et fantastisk mål, sier Solskjær.