Mattias Moström leverte en formidabel 2. omgang mot Steaua Bucuresti, men klarte ikke hindre rumenerne i å stikke av med poengene.

Etter lagets fjerde Europa League-kamp valgte han imidlertid å se fremover mot søndagens oppgjør mot Hønefoss. Dersom Molde gjør jobben mot ringerikingene hjemme, samtidig som Strømsgodset taper borte mot Sandnes Ulf, er gullet allerede sikret.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport

— Det er to tøffe kamper igjen og i fotball kan alt skje. Dersom vi spiller opp imot vårt beste søndag, er jeg helt sikker på at vi vinner. Jeg tror derimot ikke noe blir avgjort før siste serierunde, sier Moström til Rbnett.

- Magisk

Svensken startet på benken i torsdagens kamp mot Steaua Bucuresti, men ble byttet inn da Molde manglet fart og initiativ foran motstanderens 16-meter. Moström satte umiddelbart fart i laget og var nest sist på ballen da Daniel Chima Chukwu reduserte.

Søndag håper han å bidra til seier over Hønefoss og det som forhåpentligvis blir hans andre strake gullmedalje i eliteserien.

— Dersom det skulle skje, hadde det vært det største i mitt liv. To gull på rad er det ikke så mange fotballspillere som har opplevd. Det hadde vært helt magisk, sier han.

- Katalysatoren

Solskjær var svært fornøyd med angriperens innsats mot det rumenske storlaget. Da det stoppet opp foran 16-meteren og tempoet var for lavt, visste han nøyaktig hva han trengte.

— Jeg har sagt det ofte: Mattias er katalysatoren i laget. Han har et taktomslag og et temposkifte som gjør at laget spiller veldig godt når han er "på". Dette er spesielt viktig i kamper og perioder av kamper hvor lag forsvarer seg tett. Nettopp det forventer jeg Hønefoss kommer til å gjøre søndag, sier Solskjær - som dermed mer enn antyder at svensken blir en nøkkelspiller i kampen.

Ifølge Solskjær virker det omsider som Moström har "forstått" at han er en dyktig fotballspiller. Manageren er fornøyd med stegene angriperen har tatt denne sesongen.

Selvtillit

Moström selv er naturligvis glad for sjefens rosende ord, og er enig i at selvtilliten har mye å si for prestasjonene på banen.

- Jeg har alltid visst innerst inne at jeg er en god spiller. Det handler imidlertid om å få det ut i kamp og, ikke bare på trening. I år har det stort sett gått fremover hele veien, så det føles selvfølgelig godt. Det handler om selvtillit , sier han.

Søndag kan han krone sin beste sesong i MFK-trøya med gullmedalje nummer to.