TUIL ARENA: TUIL må klare seg uten kaptein Eirik Bertheussen et stykke tid fremover.

Nå er det også klart at spisstalentet Sander Østerås (17) spiller mer denne sesongen.

– Sander har vært ute noen uker nå og nå har vi fått bekreftet at det er en meniskskade, så han er ute resten av sesongen, sier TUIL-trener Gaute Helstrup.

Østerås debuterte i 5-0-seieren mot Holmen i vår. Da kom han inn i 84. minutt og noterte seg for sin første TUIL-scoring etter kun to minutter på banen.

Tre tilbake

Men ellers ser det bra ut i TUIL-leieren foran den viktige hjemmekampen mot Lyn på søndag.

– Lars Henrik (Andreassen) er tilbake fra karantene, Tor-Martin Mienna håper vi også er klar igjen etter en trøkk, mens Mathias Johnsen nå også er klar. Dermed har vi tre ekstra fra sist match, sier Helstrup.

Favorittstempel

Helstrup tar gjerne favorittstempelet foran kampen mot Lyn, som kjemper en innbitt kamp om å overleve i divisjonen med seks poeng opp til sikker plass.

– De trenger poeng, så det blir nok en tøff og artig match. Vi har så klart trua på at vi er bedre enn alle lagene vi møter i divisjonen og tar gjerne favorittrollen, sier Helstrup.

Med seks kamper igjen å spille er TUIL på 2.-plass med 46 poeng. Det er fire poeng bak serieleder KFUM, som også har seks mål bedre målforskjell enn «Dalingan».

– Det er umulig hvor mange poeng som må til for å rykke opp. Vårt fokus er å gjøre gode prestasjoner, som da gjerne belønnes med tre poeng. Vi har tre kamper før vi møter KFUM borte og jeg har trua på at vi skal reise ned dit med en interessant tabellsituasjon foran oss, sier TUIL-treneren.