DALGÅRD: Asgeir Snekvik har en god scoringshistorikk mot Rosenborg i cupen. Byåsen-spilleren var frempå igjen også i kveld, men det ble med den ene scoringen for Byåsen mot den regjerende cupmesteren.

Målet kom etter 89 minutter. Johan Lædre Bjørdal klatret på Arne Gunnes og Byåsen fikk tildelt straffespark. Den tok Snekvik og hadde få problemer med å overliste Londak fra elleve meter.

— Vi måtte løpe veldig mye uten ball. Vi løp mer enn planlagt, egentlig, da blir det tungt, sier Byåsens målscorer.

Riski-show da RBK gikk enkelt videre

Andredivisjonklubbens plan, var å presse eliteserielaget høyt, uten at det ga uttelling.

— Vi skulle presse dem høyt, men det klarte vi ikke, fortsetter Snekvik.

SJEKK BØRSEN:

Sterkt Rosenborg-lag

Rosenborg gjorde en del bytter på laget i forkant til denne kampen, men de stilte fortsatt et sterkt lag på Dalgård, uten at det overrasker 2. divisjonsspilleren.

— Jeg synes de gjorde mange bytter, men jeg er ikke overrasket over at de stiller sterkt. De er regjerende cupmestere og har nok lyst til å nå finalen, sier han videre.

Trøstemål

Byåsen var egentlig aldri i nærheten av å true Rosenborg. Det ble for lite med Snekviks ene scoring.

— Det er alltid gøy å score, men i kveld var det et magert trøstemål.

Den gode scoringsstatistikken ble altså forlenget. Midtbanespilleren mener han ikke har en suksessoppskrift, men har en teori om hvorfor det blir mål mot bedre motstand.

RØK UT: Asgeir Snekvik i passiar med kompis Pål André Helland under cupkampen mot Rosenborg. Foto: Richard Sagen

Helland-kompisen er RBKs største cupfrykt

— Jeg liker å spille kamper som betyr mye. Det er masse folk på tribunen og god stemning. Jeg tror selv at jeg har fire mål på fem kamper mot Rosenborg, så det er jo greit det, avslører han.

Han har et godt forhold til Pål André Helland, men gjorde ingen ablegøyer mot barndomskompisen da målet kom.

— Nei, det er lett å være blyg når man taper så mye. Jeg sendte ingen stikkere til Pål etter målet, men jeg så at han var kjapp å skyte etterpå, sier han avslutningsvis og ler.