Han håper at han nå kan legge den siste ukens bruduljer bak seg, og igjen begynne å tenke fotball.

Karadas spilte hele kampen som spiss for et Rosenborg-lag som fire uker før seriestart ikke likner seg selv. Til tross for at han gikk målløs av banen, spilte 20-åringen til godkjent.

Bevegelsesmønsteret i forhold til medspillerne satt selvsagt ikke som det skulle — uten at han kan få skylden for det.

— Jeg synes det gikk greit for min egen del, selv om det ikke er morsomt å debutere med tap. Det viktigste for meg var å komme i gang. Nå kan jeg forhåpentlig begynne å tenke på noe annet enn det styret som har vært den siste uken. Nå ser jeg frem til å kunne gjøre en optimal jobb for RBK, sa Karadas.

Han legger ikke skjul på at de sterkeste utbruddene fra frustrerte Brann-supportere har gått inn på ham.

— Det har vært en veldig tung uke. Ikke bare for meg, men alt styret og truslene har også preget resten av familien min. Men oppi det hele har jeg fått mye støtte også, og det Trond Egil Soltvedt sa til BT lørdag betydde mye for meg, forklarer eidaren.

RBK-trener Nils Arne Eggen var fornøyd med Karadas' debut, og avfeide samtidig alle spørsmål om at Rosenborg har kjøpt seg en ny spiss.

— Azar er kjøpt inn for å spille midtstopper for Rosenborg. Han spilte spiss nå mest for å komme i gang hos oss, men oppgaven på topp løste han tilfredsstillende, fastslo Eggen.

Kaptein og midtstopper Erik Hoftun er spent på hva hans nye makker kan tilføre laget.

— Han representerer noe av det som mangler hos oss nå. Han har bra hurtighet, er sterk i taklingene og vinner mange dueller. Jeg kjenner ham mest som spiss, men jeg tror absolutt han kan bli en klar forsterkning for oss. En spennende spiller, sier Hoftun.