I går debuterte han som spiss etter å ha brukt de siste tre dagene til å roe ned familie og kjæresten hjemme i Bergen. Han synes det er utrolig at bergenserne har reagert med alvorlig hatske trusler etter overgangen til Rosenborg.

— Jeg har ikke fått trent skikkelig på tre dager. Fokuset har vært på helt andre ting. Jeg har fått roet ned familien og kjæresten. Det er viktig at de nå ikke er altfor skremt etter truslene som kom, sa Karadas som fikk tøff behandling i sin RBK-debut.

— Det var viktig å komme i gang i Rosenborg-trøya. Primært er jeg jo midtstopper, men dersom Nils Arne Eggen sier jeg skal spille spiss, så skal jeg gjøre mitt beste også i den posisjonen, sa Karadas.

Rosenborg driver en hektisk jakt på en stor og sterk spiss som gjerne skal være hurtig også. I mellomtiden vil Karadas bli brukt på topp.

— Det kan hende vi blir nødt til å bruke Karadas som spiss fremover, men han er jo tiltenkt plassen som midtstopper. Vi trenger en stor og sterk spiss for å få det til å fungere slik vi vil, sa Nils Arne Eggen som ikke har gitt opp håpet om å kjøpe Bengt Sæternes.