I en løpeduell en knapp time ut i Rosenborgs bortekamp mot Start torsdag kveld nappet det til bak i det høyre låret til midtstopper Tore Reginiussen.

Finnmarkingen haltet litt og forsøkte å spille videre. Men etter neste løpeduell var det slutt. Reginiussen måtte av banen.

— Jeg vet ikke om det er en krampe eller en liten strekk eller en stor strekk. Det får vi bare prøve å finne ut av, sa Reginiussen til Adresseavisen etter kampen.

Nå er det imidlertid klart at strekken er såpass stor at 30-åringen ikke blir spilleklar til 16. mai-kampen mot Lillestrøm på Lerkendal. Det melder NRK.

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen sier at MR-bilder skal avsløre omfanget av skaden.

— Vi venter på bildene, og de vil vise oss hvor stor eller liten strekken er. Skaden sitter i baksiden av låret og kampen 16. mai kommer for tidlig for ham, sier Ingebrigtsen til NRK.

Pål André Helland, som i lengre tid har slitt med lyskeproblemer, nærmer seg imidlertid å bli spilleklar, sier RBK-treneren.

— Det er muskelskaden i lyskeregionen som er utfordringa, så vi har vært veldig forsiktig med Pål og det skal vi fortsette å være. Vi skal være hundre prosent sikker på status før vi bruker ham i kamp, sier Ingebrigtsen til NRK.