Arsenal-manager Arsène Wenger har måttet tåle mye kritikk etter at laget hans slapp inn fire mål og tapte 3-4 for Liverpool i serieåpningen på hjemmebane. Med Laurent Koscielny tilbake på stopperplass holdt Arsenal nullen mot Leicester, men den regjerende seriemesteren følte seg snytt etter 90 målløse minutter.

Hjemmelaget tordnet nemlig mot dommer Mark Clattenburg, da han valgte å overse Koscielnys felling av Danny Drinkwater innenfor 16-meteren i første omgang.

To minutter før hvilen ble innbytter Ahmed Musa hektet av Héctor Bellerín, men Clattenburg lot være å tildele Leicester straffespark også denne gangen.

Sjansemessig skapte lagene like mye i løpet av kampen, men det ble bare nesten.

Santi Cazorla var nær på et frispark fra venstre som fikk en lei sprett rett foran Leicester-keeper Kasper Schmeichel, men dansken slo ballen ut til hjørnespark, mens Riyad Mahrez skjøt over på et frispark etter hvilen.

Da det gjensto rundt 20 minutter av kampen fikk både Jamie Vardy og Theo Walcott sine muligheter fra skrå vinkel i hver sin ende av banen. Vardy sendte ballen utenfor, mens Walcott skjøt rett på Schmeichel.

På overtid fikk nevnte Musa en god sjanse til å gi Leicester seieren i sin første hjemmekamp, men misbrukte muligheten.

Kampen endte 0-0, og dermed står begge lagene med ett poeng etter to serierunder. Leicester tapte for Hull forrige helg. (©NTB)