Alt om VM får du her:

Frank Lampard tok til orde for det etter at hans 2-2-scoring mot Tyskland aldri ble oppfattet av dommerne. De så ikke at ballen var inne, og England tapte til slutt 1-4 etter å ha blottet seg i jakten på en utligning de egentlig allerede hadde scoret.

– Jeg visste umiddelbart at ballen hadde vært inne. Før VM fikk vi spillere høre om en million regler og endringer som knapt betyr noe, men den viktige som ville påvirket kampen i dag er ikke gjennomført , sa han.

(Artikkelen fortsetter)

PRAKTSKUDD: Frank Lampard sendte ballen via stolpen og i mål. Men målet ble aldri godkjent (Foto: Scanpix).

Lampard tenkte på mållinjeteknologi, som er testet og forkastet av FIFA.

FIFAs generalsekretær Jerome Valcke uttalte nylig at man på det meste vil strekke seg til å innføre flere dommere med ansvar for straffefeltene, slik det er testet i europaligaen siste sesong. Men det er ennå ikke gjort.

I kampen mot Mexico scoret argentinske Carlos Tevez et mål som ikke skulle vært godkjent. I strid med FIFA-direktiver ble repetisjonen vist på storskjerm, slik at hele stadion visste at mexicanerne hadde rett da de protesterte til dommer og linjemann. Likevel ble ikke avgjørelsen om å godkjenne endret.

Mexicanerne pekte mot storskjermen, men dommer Roberto Rosetti og hans linjemann Stefano Ayroldi var ikke til å rikke.

(Artikkelen fortsetter)

DØMTE FEIL: Mexicanerne vinker for offside, og Carlos Tevez kikker bort på linjedommeren. Men målet ble godkjent (Foto: Scanpix).

– Før i dag var jeg ikke tilhenger av videoteknologi i fotball, men nå er jeg omvendt, sa BBC-ekspert Alan Hansen.

Også den dommertabben ble avgjørende. Mexico var brakt ut av fatning, og Argentina kunne ta en klar 3-1-seier.

FIFA-president Sepp Blatter er en sterk motstander av å bruke videoteknologi.

(©NTB)