Alt om VM får du her:

England er ute av VM, og ingen kan nekte for at Tyskland viste seg som et bedre lag da de vant 4-1 i åttendedelsfinalen. Men engelskmennene hadde fortjent å utligne til 2-2. Frank Lampards skudd var langt over målstreken, men dommer Jorge Larrionda fikk det aldri med seg.

Ikke før BBC viste uruguayaneren video i pausen.

— Åh, herregud , var Larriondas reaksjon da han fikk se skuddet som gikk via tverrliggeren og inn, det melder fotbollsexpressen.se

(Artikkelen fortsetter)

OVER LINJEN: Dette bildet viser at ballen er over linjen (Foto: Scanpix).

Men dommeren kunne ikke gjøre noe for å rette opp i feilen, og det maktet ikke England heller.

— Vi gjorde noen feil, dommeren gjorde større feil , sa en mutt Fabio Capello til BBC, melder soccernet.com.

— Jeg forstår det ikke. Vi har teknologien som kan hjelpe dommeren, og så står vi her og snakker om dette, mål eller ikke mål. Jeg forstår det bare ikke. Hadde vi fått den scoringen ville ha kunnet spille helt annerledes etterpå, fortsatte Capello.

Han synes allikevel England presterte godt til tider.

— Vi spilte godt på 2-1, og fremt til 2-2. Da vi fikk det tredje målet i mot oss ble det skuffende spill. Feil ble gjort, og de kjørte kontringer på oss, sier italieneren.

Sterke reaksjoner

De engelske tabloidavisene kvesser både kniver og blyanter. The Sun klinte til med sarkastiske ”Franks for nothing” på sin nettside.

- Uruguays dommer Jorge Larrionda og hans assistenter var blinde da Lampards skudd GIKK OVER STREKEN , skriver avisen med fete typer.

Daily Mail prøvde seg med en litt mer ironisk tone.

— I det minste skinner solen! England lider seg gjennom et flaut tap for erkerivalen (med MYE hjelp fra en uruguayansk dommer), skriver avisen på nett.

Capellos tid forbi

Flere britiske fotballeksperter mener Capellos tid som England-sjef nå er forbi, til tross for at han nylig forlenget sin kontrakt med fire år.

Englands kaptein Steven Gerrard var svært skuffet etter VM-exiten.

- Vi kan ikke bruke det underkjente 2-2-målet som unnskyldning når vi taper 4-1. Men selvfølgelig spilte det en rolle for kamputfallet , sier Liverpool-spilleren.

(Artikkelen fortsetter)

UTE AV VM: Wayne Rooney (til venstre) og Steven Gerrard var svært skuffet etter 4-1-tapet (Foto: Scanpix).

Han oppsummerer kampen på en god måte.

— Vi taper for et bedre lag. Tyskerne er fantastisk gode, og de fortjente dette. De er bedre foran mål, og de gjør færre feil enn oss. Dermed blir vi straffet, sier Gerrard.

Löw: - Heldige

I 2. omgang leverte Joachim Löws menn kontringsfotball av ypperste merke.

- Vi får en kjempestart med de to målene. Så blir vi stresset på 2-1, og vi er heldige på 2-2. England har klassespillere, de var sterke, men vi presset dem tilbake i 2. omgang , sier den tyske landslagssjefen til tysk TV.

En av banens giganter var 20 år gamle Thomas Müller. Hans to mål var utslagsgivende for avansement til kvartfinalen.

- Jeg er overrasket over resultatet. Vi spiller mot et lag fullt av stjerner, men vi superspiller i 2. omgang. England var gode de også, men jeg gleder meg stort over vårt spill , sier Müller.