Arild Sundgot nærmer seg signeringen av en ny toårskontrakt med Lillestrøm og viste i kveld at han er verdt tilliten. Etter å ha kommet inn med en halvtime igjen å spille, satte han ni minutter før slutt inn målet som sørget for poengdeling på Åråsen. Det var han langt fra fornøyd med.

— Dette var skuffende. Vi bør klare en bedre sluttspurt og trykke inn 2-1. Vi ønsket å avslutte siste hjemmekamp med seier foran supporterne og derfor er vi misfornøyde , sier Sundgot.

Se målene her:

<u>Lillestrøm — Viking: Målene</u>

Stolpe ut

Mannen med både flest eliteseriekamper- og scoringer i historien for Lillestrøm er heller ikke særlig fornøyd med antallet nettkjenninger han selv har stått for denne sesongen.

Det var gøy å score igjen, men personlig er jeg ikke fornøyd med syv mål denne sesongen. Det er et minimum av hva jeg bør klare , sier han.

Bak målet

Med en kamp igjen å spille kan ikke Lillestrøm bli bedre enn nummer sju på tabellen. Det er en plass bak målsettingen som ble satt før sesongen.

- Vi ønsker å komme høyest mulig på tabellen og hadde en sjanse på 6.-plass. Nå får vi bare avslutte med stil i siste kamp mot Strømsgodset, oppsummere sesongen, og komme steinhardt tilbake neste år , sier Sundgot.

Se alle målene i 29. runde:

<u>Alle målene runde 29</u>