Larvik fikk problemer mot tabelljumbo Krim i lørdagens mesterligakamp, men en solid annen omgang ga det skadeutsatte laget 32-28-seier.

Dermed er Larvik to poeng bak tabelleder Rostov Don. Seieren gjør også at Larvik er garantert avansement til hovedrunden.

Amanda Kurtovic ble Larviks toppscorer med ti mål, og hun var svært toneangivende.

Larvik har hatt store skadeproblemer denne høsten, og har måtte gjøre mange endringer. Og som om ikke problemene var ille nok, måtte Anja Hammerseng-Edin forlate banen med noe som så ut som en strekk, mens Thea Mørk sannsynligvis fikk skulderen ut av ledd.

Hun ble fraktet til sykehus.

— Rett og slett bare trist. Hun har vært i kjempeslag, og jeg håper det er noe vi kan få orden på. Det er veldig kjedelig, sa trener Tor Odvar Moen til Viasat 4 etter kampen.

Krim skapte trøbbel for Larvik tidlig i kampen, men Larvik ledet 17-15 til pause. I annen omgang var hjemmelaget klart best, og seieren var fortjent. Noen gjentakelse av 37-21-utklassingen på bortebane forrige helg var ikke Larvik i nærheten av å greie.

I samme gruppe tok Katrine Lunde og hennes Rostov Don sin fjerde strake seier, men det ble bare 27-26 over rumenske Baia Mare i egen hall.