Bayern München knuste Bayer Leverkusen 3-0 i tysk Bundesliga lørdag etter å ha fått to straffespark underveis i kampen. Den regjerende seriemesteren er ubeseiret etter tre ligarunder.

Leverkusen, Bayern og Borussia Dortmund hadde alle vunnet sine to første kamper i sesonginnledningen. Med 3-0-seieren lørdag er det Bayern München som foreløpig troner alene på topp etter tre runder. Dortmund spiller ikke sin kamp før søndag.

Mot Leverkusen tok Pep Guardiolas mannskap ledelsen etter halvspilt første omgang. Nykommeren Douglas Costa slo et perfekt innlegg, som Thomas Müller enkelt kunne omsette i 1-0 i sin 200. ligakamp.

Etter en times spill gjorde så samme mann 2-0 på straffe. Elleve minutter senere fikk Bayern igjen straffe, men denne gangen fikk Arjen Robben sjansen fra krittmerket. Nederlenderen var sikker og fastsatte sluttresultatet til 3-0. ## Nyland på benken

Ørjan Nyland fikk ikke sjansen for Ingolstadt i borteoppgjøret mot Augsburg lørdag. Fra benken fikk han se målvaktskollega Ramazan Özcan holde nullen i 1-0-seieren. Matthew Leckie ble matchvinner.

Köln har fått en fin start på sesongen. Klubben står med to seirer og en uavgjort. Lørdag ble Hamburg slått 2-1 hjemme etter at et kontroversielt rødt kort endret kampen.Før det ga Lewis Holtby gjestene ledelsen etter 47 minutter, mens Philipp Hosiner utlignet etter 76 minutter. Tre minutter etterpå fikk Emir Spahic et tvilsomt rødt kort, og to minutter senere sørget Anthony Modeste for at Köln vant 2-1. Bård Finne ble sittende på benken hele kampen for Köln.

Stuttgart sliter

Stuttgart står med null poeng etter tre runder. Lørdag ble det hele 1-4-tap mot Eintracht Frankfurt.

Mainz står med seks poeng etter at Hannover ble slått 3-0 på hjemmebane. Yushinori Muto scoret to mål i første omgang, mens Yunus Malli satte det tredje etter 47 minutter.

Oppgjøret mellom Darmstadt og Hoffenheim endte 0-0. (NTB)