Bayern München tok en komfortabel seier i den tyske seriestarten mot Hamburg fredag. To scoringer av Thomas Müller, ett av Mehdi Benatia, Robert Lewandowski og Douglas Costa sikret 5-0. Den regjerende tyske seriemesteren var store favoritter foran hjemmeoppgjøret mot Hamburg, som måtte ut i playoff for å beholde plassen sin forrige sesong. I den første kampen i Bundesliga var det midtstopper Benatia som scoret det første målet.

Midtstopperen headet inn 1-0 i det 27. minutt etter en flott dødball av veteranen Xabi Alonso.

I annen omgang doblet spissen Lewandowski åtte minutter etter pause. Et langt oppspill klarte gjestene aldri å klarere. Ballen endte opp hos en umarkert Lewandowski, som enkelt bredsidet ballen i mål.

I sommer har Müller var linket bort til Manchester United, men ryktene har gradvis gitt seg. Fredag scoret han vertenes 3-0 mål mot Hamburg. Douglas Costa kom seg til dødlinjen og la inn. På første stolpe snek Müller seg inn foran alle og stanget inn 3-0 etter 69 minutter.

Fire minutter senere var han igjen på farten. Lewandowski slapp ballen perfekt igjennom til Müller i 16-meteren, som rundet keeper og økte til 4-0. Tre minutter før fulltid banket Costa til fra hjørnet av 16-meteren og fastsatte sluttresultatet til 5-0. (©NTB)