MOLDE (rbnett): — Jeg har alltid fokus på flere kamper framover, og trodde jeg tok ut et lag som skulle slå Lillestrøm, men slik gikk det ikke. Jeg fikk flere svar som jeg bruker framover, sier Ole Gunnar Solskjær.

Har muligheter

Mot Legia mønstrer han sitt beste lag, sett bort fra skader på Espen Bugge Pettersen, Joshua Gatt, Magne Simonsen og Børre Steenslid.

- Legia er et lag vi kan slå, sjøl om formen vår ikke har vært fantastisk i det siste. Vi har sett dem i alle kamper i år, og tror vi har muligheter om vi spiller slik vi kan på vårt beste , sier han.

- Verdens beste

Om Daniel Berg Hestad er Ole Gunnar Solskjær full av skryt.

— Daniel er en spiller som er ekstremt viktig for oss. Han drar folk i riktig retning og er en ledestjerne for alle. Dessuten er han den beste duellspilleren i verden i forhold til størrelsen, sier Solskjær om sin egen kaptein.

Store og sterke

Solskjærs kompetanse om de polske motstanderne skal det heller ikke stå på. Da polske journalister nevnte noen navn som var usikre til kampen, hadde Solskjær full kontroll.

- De er et fysisk godt lag med store spillere. Men de mangler noen nøkkelspillere til kampen, blant annet er Jakub Rze´zniczak og Michał Kucharczyk gode spillere som er tvilsomme , sier Ole Gunnar Solskjær.