MARBELLA (Rbnett): Fredrik Semb Berge valgte Molde foran gamleklubben Odd da han ble utlånt fra danske Brøndby i februar. Det falt Dag-Eilev Fagermo tungt for brystet. Treneren mente Semb Berge hadde sagt muntlig ja til Odd, og kom med sterke uttalelser om spillerens klubbfølelse og lojalitet.

— Dette er ingen ordentlig måte å behandle moderklubben sin på, sa Fagermo til Varden.

Den gang valgte 25-åringen å være taus om den personlige kritikken. Nå slår han fast at han syntes situasjonen var vanskelig å håndtere.

Fredrik Semb Berge reagerte på uttalelsene fra Dag-Eilev Fagermo da han gikk til Molde. I dette videointervjuet snakker han om kritikken fra Odd-treneren og den nye tilværelsen i Molde. Foto: ERIK BIRKELAND

— Jeg synets det ble mye når han gikk ut på den måten han gjorde. Det er selvfølgelig lov å være skuffet, det skjønner jeg, men at han sa de tingene syntes jeg var tøft, sier Semb Berge.Han har fått støtte både fra lagkamerater og supportere i ettertid.

— Ja, jeg har fått en del meldinger som jeg selvsagt har satt veldig pris på. Det er litt tøft når det står på, men det går fort over. Det er alltid fint å få litt støtte og kommentarer, sier Fredrik Semb Berge, som ikke har snakket med Dag-Eilev Fagermo etter overgangen til Molde.

— Nei, det har jeg ikke. Jeg er veldig fornøyd med å være i Molde, og familien stortrives der, sier han blant annet i dette videointervjuet med Rbnett.