MOLDE (Rbnett): Fredrik Semb Berges utlån fra Brøndby til Molde ble bekreftet onsdag formiddag. Noen timer seinere testet han den blå drakta, som trolig får nummer 2 på ryggen når han debuterer for MFK.

— Det kjennes veldig bra å komme hit. Jeg er imponert over både klubben, støtteapparatet og administrasjonen.

- Hvorfor valgte du Molde i 2015?

— Det var tungt i Brøndby det siste halvåret. Derfor hadde jeg lyst til å prøve noe annet. Jeg vil komme opp på mitt nivå og utvikle meg videre. Det totale tilbudet i Molde ble avgjørende. Jeg tenkte på klubben, og det beste for meg selv og familien.

- Dag-Eilev Fagermo har sagt mye om at du valgte Molde foran Odd. Hva tenker du om utspillene mot deg personlig?

— Jeg har ikke tenkt så mye på det. Nå er jeg bare glad for å være her i Molde. Jeg setter pris på å bli kjent med min nye klubb og mine nye lagkamerater. Det er det jeg har tenkt på.

- Fagermo snakker om at du ikke har klubblojalitet og påstår at du har lurt Odd?

— Jeg føler ikke at det er riktig å snakke om dette nå. Jeg vil konsentrere meg om Molde, det er det jeg ønsker å si. Jeg har blitt enig med meg selv og andre her om å gjøre det slik.

- Kanskje du vil si noe etter første serierunde hvis Molde slår Odd?

— Hehe. Det blir en spesiell kamp. Jeg er født og oppvokst i Skien. Jeg har spilt i Odd i mange år, og klubben betyr mye for meg. Jeg kjenner og liker masse folk der. Derfor har dette vært et veldig vanskelig valg for meg. Det var litt fram og tilbake, og jeg måtte ta en avgjørelse. Utfra totaliteten valgte jeg Molde, og er veldig glad for det, sier Semb Berge.

Han reiser til København torsdag og kommer tilbake til Molde sammen med familien i neste uke. 25-åringen er ikke aktuell for Moldes treningskamp borte mot Midtjylland lørdag.