MOLDE (Rbnett): Fredrik Semb Berge har signert en avtale med Molde Fotballklubb. Midtstopperen leies ut fra Brøndby denne sesongen. Semb Berge besto den medisinske testen og avsluttet sine personlige forhandlinger på Aker stadion onsdag formiddag. Etter det Romsdals Budstikke forstår er han aktuell for troppen allerede i lørdagens treningskamp mot Midtjylland i Herning.

— Fredrik er en spiller jeg har ønsket meg lenge. Nå dukket denne muligheten opp, og da måtte vi bare ta den, sier Tor Ole Skullerud til Romsdals Budstikke.

Treneren vil ikke kommentere om tilveksten tyder på at MFK er forberedt på å miste noen av de andre midtstopperne i klubben.

— Tre gode stoppere er bra, fire er enda bedre. Vi skal spille veldig mange kamper denne sesongen, og jeg er sikker på at vi får god bruk for alle. Det er generelt stor interesse for spillere i forsvarsleddet vårt, men noe mer er det kan jeg ikke si om hva som kan skje framover, sier Skullerud.

Fredrik Semb Berge er 189 centimeter høy. Han spilte for aldersbestemt lag i Storm før han ble Odd-spiller i 2004. I fjor ble 25-åringen solgt til danske Brøndby der han fikk sju seriekamper. Han har tre A-landskamper og flere U-landskamper for Norge.