Brann signerte ny kontrakt med Branns trener i sommer, og siden har det gått nedover med laget på Kniksens plass.

0-0 mot Hønefoss søndag fikk BA-kommentator Tormod Bergersen til å konkludere med at treneren må bort. Overfor bt.no utdyper Bergersen sitt synspunkt.

— Brann har ikke sportslig fremgang under Skarsfjord. Alle ser ute på banen at det ikke fungerer og det skjer med en tropp han selv har komponert. Det er åpenbart at han ikke lenger greier å selge inn budskapet sitt overfor spillerne, for jeg tror ikke Skarsfjord ønsker at Brann skal fremstå slik de har gjort i det siste.

- Men viser ikke all erfaring at kontinuitet er viktig på trenersiden i norsk fotball, Bergersen?

— Jo. Men Skarsfjord har hatt tre og en halv sesong på seg i Brann. De har på denne tiden ikke hatt noen fremgang. De leverte en god sesong i 2011, siden har pilen pekt nedover. I denne perioden har Skarsfjord selv vært sportssjef. Ja, de har mistet flere viktige spillere, men Skarsfjord har selv hentet erstatterne i og med at han også er klubbens sportssjef. Dessuten – se hva Jostein Grindhaug har mistet i Haugesund. Tre av eliteseriens beste spisser, likevel har de hatt stor fremgang.

- Brann forlenget kontrakten med Skarsfjord i sommer. Har du noen som helst slags tro på at de kommer til å si ham opp nå?

— Nei. Men selv om det ikke skjer, kan man ikke la være å mene at det burde skjedd.