BRANN STADION (bt.no): Hønefoss' bergenske midtstopper, Aleksander Solli, var svært misfornøyd med at laget hans rotet bort muligheten til å ta tre livsviktige poeng i bunnstriden mot et tannløst Brann-lag.

Bunnrivalene Tromsø og Sarpsborg tapte begge poeng i sine oppgjør. Alt lå dermed til rette for Hønefoss, som med seier ville vært à poeng med Tromsø som pr. nå ligger på kvalifiseringsplassen.

— Jeg er ikke fornøyd i det hele tatt. Vi kunne ha prestert langt bedre enn det vi gjorde, selv om vi var mye bedre enn Brann, sier rødtoppen, og legger til:

— Alt gikk vår vei, men vi misbrukte sjansen selv. En seier for oss ville vært gull verdt, men vi har fortsatt ikke gitt opp.

Haugen har troen

Den samme innstillingen har også en annen bergenser i Hønefoss. Tidligere Brann-spiller Helge Haugen tror fortsatt det er mulig for Hønefoss å holde seg i eliteserien.

— Det finnes fortsatt en liten tråd å holde seg fast i, sier Haugen.

Han var svært fornøyd til det laget hans presterte, selv om de bare fikk med seg ett poeng.

— Kampen mot Brann er noe av det bedre vi har prestert i år. Nå må vi bare terpe avslutninger til kampen mot Sogndal, der har vi også gode muligheter til å ta poeng, sier midtbanesliteren.

Skuffet over Brann

Han var derimot svært overrasket over Branns nivå.

— Selv da jeg vant her med Tromsø, var Brann bedre enn nå. At de var så tamme kan selvsagt ha noe med tabellsituasjonen å gjøre, men de var overraskende svake, sier Haugen, som spilte i Brann i fem sesonger.