Advokat Ståle Myhre representerer flertallet i styret i Mercy Ships og fører saken mot daglig leder, Arvid Solheim. Foto: Arkivfoto: Tore André Baardsen

Det oppgir kilder Fædrelandsvennen har vært i kontakt med. Da partene møttes til forhandlinger i går, skal daglig leder i Mercy Ships, Arvid Solheim, ha fått tilbud om en sluttpakke for å fratre stillingen som daglig leder. Solheim motsetter seg oppsigelsen, og mener han ikke har gjort noe galt.

Solheims advokat, Solveig Løhaugen, ønsker ikke å kommentere hva som ble drøftet på møtet mandag, men bekrefter at partene ikke kom til enighet.

— Vi har ikke kommet fram til noen løsning, men det er fortsatt dialog mellom partene, og det er positivt, sier Løhaugen.

Hun ønsker ikke uttale seg noe særlig mer om saken.

— Vi ønsker å holde dialogen gående med stiftelsen, og tar sikte på å få til en løsning. Men det er ennå usikkert hva resultatet blir, påpeker hun.

Kom med tilbud: Advokat Ståle Myhre representerer flertallet i styret i Mercy Ships og fører saken mot daglig leder, Arvid Solheim. Foto: Arkivfoto: Tore André Baardsen

Advokat Ståle Myhre, som er hyret inn av flertallet i styret, håndterer oppsigelsen av Arvid Solheim. Han bekrefter også at det har vært fremsatt et tilbud i et forsøk på å løse konflikten.

— Vi har fremsatt et tilbud i spørsmålet som gjelder personalsaken mot daglig leder. Men jeg kan ikke si så mye mer om dette nå, forklarer Myhre.

— Hvordan ble tilbudet mottatt av motparten?

— Det kan jeg ikke si noe om, sier Myhre.

Arvid Solheim ønsker ikke å kommentere saken. Styreleder Erling Natvig har ikke svart på Fædrelandsvennens henvendelser.