Even Øgrey Brandsdal

Vi har en visjon i Start: Europa inn på Sparebanken Sør Arena. Folk flest oppfatter at vi ønsker å spille europacup, noe som selvsagt er riktig, men det handler om mye mer enn bare det. Det handler om at når vi skal evaluere hva vi gjør, så skal vi sammenligne oss med de beste i Europa og strebe etter å levere på samme nivå. Vi skal holde europeisk toppnivå på drift, partneroppfølging, treningshverdag, kosthold, kommunikasjon, salg, ledelse og ikke minst presisjon i alle ledd. Vi er ikke helt der ennå, men vi jobber for å komme der og så lenge alle vet hva som kreves og er under utvikling, så er det håp.

Even Øgrey Brandsdal

Visjonen til SPREK-prosjektet kunne gjerne vært noe tilsvarende. Vi skal sammenligne og lære av de beste utøverne, de beste trenerne. Vi vet hva som kreves av trening gjennom egen treningsplan. Vi vet hva vi skal spise gjennom egen kostholdsplan. Vi skal strebe etter å leve etter planene og vi er alle under utvikling. Altså, det er håp for oss alle.

En visjon skal være et fyrtårn, noe som viser retningen på hvor vi skal. Dersom man oppnår visjonen må man enten gjenta bragden eller lage ny. I SPREK vil utfordringen være at visjonen må fortsette å leve etter prosjektet ettersom SPREK er målorientert: vi skal gjennomføre Hovden Tour. Intensjonen med SPREK er jo at vi alle skal få bedre helse, og bedre kunnskap om kosthold og trening. Enkelt og greit kan vår visjon være: ET BEDRE LIV. Ikke bare for oss selv, men også for de rundt oss. Alle vi i SPREK har partner, barn eller begge deler som også vil nyte godt av at vår selvtillit øker og at vår selvtilfredshet bedres. Vi har fått en sjanse, og den griper vi. Makan til positiv og dedikert gjeng skal du lete lenge etter. En gjeng full av mental styrke.Les også:

Mental styrke er hele forskjellen for å lykkes. For å ha mental styrke må man ha den rette motivasjonen, og den rette og ekte motivasjon kan kun komme innenfra. Men du verden hvor det hjelper med ytre motivasjon, å ha noen som passer på deg og forventer at du skal levere. Vi har ikke noe valg, vi har malt oss selv i et hjørne og kommer oss ikke unna. Vi bare MÅ levere, og du verden hvor deilig det føles. Vi hadde valgmuligheten tidligere, men vi takket ja og har ikke det lenger. Valget er tatt og det får konsekvenser for oss. Tydeligvis har alle brukt tiden godt frem til oppstart med mental trening. Vi er der, og vi er klare, den indre motivasjonen er å se hos alle. Jeg ser det lyser i øynene til Terje, til Kirsti, til Silje, til Vegar. Alle ønsker utvikling, og er klare for å ta konsekvensen.

Utvikling får man ved å gå ut av komfortsonen, kjenne på smerten og usikkerheten av å gjøre noe du ikke pleier å gjøre. Det er utenfor komfortsonen man lærer noe nytt, og jo oftere man tar et steg utenfor jo større blir selve komfortsonen. Sonen vil utvide seg i takt med mestringsregisteret. Vi må tørre å presse oss selv, ta en treningstur når lysten er borte og ny sesong av Suits er tilgjengelig. Da går vi ut av komfortsonen, da er vi på riktig vei. Da er det godt å ha en visjon, et fyrtårn som lyser opp og gir alt mening: ET BEDRE LIV