— Det er bare gøy. Vi setter pris på engasjement så lenge det ikke går ut over sikkerhet, sier styreleder Per Gunnar Topland. Se siste nytt fra Jerv i video her.

Start-ultras hengte opp bannere på Levermyr hvor det sto «Starts Farmerklubb» rett foran inngangsdøra til Jerv-huset. På tribunen hang «Dere vil alltid være lillebror».

Start-ultrasen var i Grimstad i natt og hang opp meldinger i sentrum, på kommunehuset og på Levermyr stadion. Foto: U1905

— Vi har ikke gjort noen ting med disse bannerne, men jeg ser at de ikke henger her nå lengre, så noen må ha tatt de bort. Men jeg har ikke gjort noe med det.

Har du ikke billetter til kampen? Da kan du se den med Tom Nordlie.

Kan vente seg hevn

Svabergets leder, Reidar Berg Vaule, tar saken med et smil.

— Jeg synes det bare er koselig at de kommer på besøk før kampen. De synes sikkert Grimstad er en fin by på nattestid. Det er bare moro med litt liv, forteller Vaule.

Han skal nå sette seg ned for å vurdere muligheten til å svare på Start-ultrasens bannere.

Svaberget, her i Kristiansund på søndag, tar Start-ultrasens natt-tur i Grimstad med et smil. De vurderer å slå tilbake. Foto: Kjetil Samuelsen

— Vi har ikke tenkt så mye på det ennå. Det er kanskje litt knapt med tid før den første kampen, men vi får se før returkampen, sier Vaule lurt og påstår at Jervs supportere er bedre enn Starts.

— Det er det ingen tvil om. I morgen kommer det til å ta helt av med to leire som er innstilte på å gi alt, sier Vaule.

Også på Sør Arena hadde supporterne vært i natt. Foto: U1905

«Bydel i Arendal»

På kommunehuset i Grimstad sto «Grimstad, en bydel i Arendal» på inngangsdøra. Topland hyller Jerv-supporterne før møtet med Start.

Start-ultrasen var i Grimstad i natt og hang opp meldinger i sentrum, på kommunehuset og på Levermyr stadion. Foto: U1905

— Vi får se om våre supportere gjør noe tilbake. Svaberget har vært vår tolvte mann hver eneste kamp i år. I mine øyne har vi bedre supportere enn Start, sier Topland, som knapt kan vente til kampen i morgen.

— Jeg gleder meg veldig. Det blir fullt trøkk og Jerv-supporterne er i flertall.

Start-ultrasen var i Grimstad i natt og hang opp meldinger i sentrum, på kommunehuset og på Levermyr stadion. Foto: U1905

— Sjeldent engasjement

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, tar også Start-ultrasens meldinger som humor.

— Det vitner bare om et stort engasjement. Jeg tror de fleste synes det bare er gøy, sier Brandsdal.

Levermyr er utsolgt for lengst til morgendagens kamp. På Sør Arena er det blitt solgt rundt 8000 billetter til returkampen på onsdag allerede. Det er blitt solgt rundt 1800 billetter til Jerv-fansen.

— Det er sjeldent vi opplever et slikt engasjement, noe som er naturlig når vi får et møte mellom Jerv og Start. Det er mye som står på spill både for supporterne og klubbene, sier Brandsdal.