Her gir hengebroa etter

Det knaket godt i hengebroa i Birkenes da lastebilen på 80 tonn kjørte over.

Brøt seg inn i safe hos Nettbuss

På mirakuløst vis har tyver klart å snike seg unna strengt vakthold, brutt seg inn i bygget og slått seg gjennom bakveggen på en safe hos Nettbuss.

Oddfinn og Mikael: Ikke akkurat Tiger Woods

Ny helg - ny utgave av #fvnsport. 00:08 - Friidretten er i ferd med å trekke innendørs, men først skal styrkeprøven Svalandsgubben gjennomføres. 12:50 - Hvem er best i byen i Golf? Det avgjøres i Kjutta cup til helga. Oddfinn og Mikael tester køllene. 18.20 - Donn kjemper om opprykk. Seier over Tønsberg er nok. Og møt landets beste fantasypremierleaguespiller, Vegard Annensen fra Mandal.

- Vi selger kun det fineste og dyreste

Luksusmegler Fredrik Eklund har ennå ikke gitt opp målet om å selge årets dyreste bolig. Vi møtte ham på takterrassen i en penthouseleilighet i Oslo.

- Dette er dritkult

Torsdag ble "Grenseløse idrettsdager" arrangert i Kristiansand. Målet er at funksjonshemmede skal få prøve ulike idretter som ATV, fotball, bowling, sykling og curling.

- De sa jeg var demon-besatt

For Gunn Hild Lem var det godt å miste troen. Og vondt. For fem år siden døde mannen hennes. Nå forteller hun i "Fem på tolv" at Steinar sa han skulle vente på henne.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10