KRISTIANSAND: — Det er bare å komme. Alle er invitert, sier matchvinner og kaptein Espen Hoff til Fædrelandsvennen.

Start-spillerne sprettet champagnen etter 1-0 seieren og lover heidundrende opprykksfest i Kristiansand i kveld og natt.

Mons Ivar Mjelde ga spillerne fri på direkten da opprykket var sikret.— Nå skal de få lov til å kose seg, sa Mjelde, som holdt tale til spillerne etter kampen.

— Hør godt etter. Vi satte oss et mål i januar, og har jobbet knallhardt for å nå det. Det er en ufattelig tilfredstillende å nå mål sammen andre gode kompiser som man har jobbet hardt med . Vi skal ta nye steg sammen, sa Mjelde før Rolf Daniel Vikstøl åpnet en champagneflaske og jubelen bryter løs.

— I dag blir det en skikkelig feiring. Hva som skjer i morgen bryr vi oss ikke om nå, sier Hoff, som scoret kampens eneste mål da han dro seg forbi Sandefjord-forsvarer og satte ballen bar Iven Austbø i Sandefjord-målet.

Det holdt i lange baner til å rykke opp.Sandefjord skapte svært lite på Sør Arena, og hadde kun fire avslutninger på mål gjennom hele kampen.

Starts midtstoppere Steinar Pedersen og Gudmundur "Gummi" Kristjansson storspilte.

— Utrolig gøy. Det var fantastisk å spille midtstopper sammen med Steinar i dag. Han er utrolig flink til å prate og dirigere, sier Gummi.

— Han spilte en kjempekamp, sier Pedersen om mannen Fædrelandsvennen kåret til banens beste.