Klikk på bildet øverst i saken for å se vår webtv-sending rett etter kampslutt!

KRISTIANSAND: — Dette er forderdelig. At jeg må sitte og se på den viktigste kampen i år. Men dersom det trengs så kommer jeg inn og stanger mot slutten, sier Jesper Mathisen til Fædrelandsvennen.

Midtstopperen måtte av banen med strekktendenser bak i det ene låret mot Alta for en uke siden. Les mer om kampen under live-dekningen!

FRA START FOR START: Sondre Tronstad skal bidra til å sikre Start opprykket til eliteserien. Foto: DIGITALSPORT

Rokkeringene betyr at 17-år gamle Sondre Tronstad får sin første kamp fra start hjemme på Sør Arena – i det som blir den viktigste kampen hittil i år.Han går inn på sentral midtbane, mens Gudmundur Kristjansson flyttes ned i midtforsvaret.

Ellers er det klart at keeper Arild Østbø heller ikke står kampen. Rogalendingen som er på utlån fra Viking har slitt med en lyskeskade i hele høst. Tilstanden forverret seg på landslagsoppdrag med U21-landslaget. Johnny Kristiansen, som også stod mot Alta, får fornyet tillit mellom stengene.

Her sender Espen Hoff Start mot eliteserien. Foto: Jon Anders Skau

Slik stiller Start:Johnny Kristiansen – Amin Nouri, Gudmundur Kristjansson, Steinar Pedersen, Rolf Daniel Vikstøl – Ernest Asante, Sondre Tronstad, Solomon Owello, Espen Børufsen – Espen Hoff, Mattthias Vilhjalmsson.