- Vi vil ha dette avgjort nå. Det er tenning og jeg har ingenting å klage på. Gruppa er i slag, sier Mons Ivar Mjelde til Fædrelandsvennen.

Rundt klokka 16.45 søndag kan Start igjen være et eliteserielag — en seier er alt klubben trenger for å være tilbake i det gode selskap.

- Vi har sett Sandefjord på video, og de er et godt lag, men vi er det beste laget i divisjonen. Det viser tabellen. Nå skal vi slippe løs kreftene som bor i oss, sier Mjelde.

- Jeg tror alle vet hva vi går til på søndag. Vi er godt forberedt, og humøret og «trøkket» på treningene er som det skal være. Vi må tørre å si at vi er favoritter, og spiller vi opp mot vårt beste, så bør mulighetene til seier være gode, sier Steinar Pedersen, som håper på skikkelig fotballstemning.

Start melder om billettsalg over normalen.

- Det er mer «trøkk» enn vanlig. Det ramler stadig inn påmeldinger fra lag som vil ha sesongavslutning på Sør Arena, og det er flere sponsorer som ber om ekstrabilletter. Vi håper på mellom fem og seks tusen tilskuere, sier administrerende direktør Magne Kristiansen, som lover spillerne en real fest dersom opprykket fikses.

Mot Sandefjord stiller Start trolig med samme lag som mot Alta forrige søndag. Det betyr at Johnny Kristiansen fortsetter i mål for en lyskeskadet Arild Østbø. Og at Jesper Mathisen, som ble byttet ut med vondt i låret før pause i Finnmark, trolig rekker kampen. Mathisen deltok på store deler av treningen fredag.

Dermed stiller trolig Start med dette laget mot Sandefjord: Johnny Kristiansen - Amin Nouri, Steinar Pedersen, Jesper Mathisen, Rolf Daniel Vikstøl - Ernest Asante, Gudmundur Kristjansson, Solomon Owello, Espen Børufsen - Espen Hoff, Matthias Vilhjalmsson.

Pål W. Jørgensen