Troppen som skal møte eliteseriespillerne i Start består av lokale spillere fra 2. og 3. divisjon. Kampen spilles i Sørlandshallen fredag 6. februar klokken 17.00. Det siste møtet mellom Sørlandslaget og Start var i 2013. Da seiret de lokale spillerne 3-1 . John Olav Norheim og Øyvind Gausdal (2) scoret målene til Sørlandslaget, mens Matthias Vilhjalmsson nettet for Start.

For tre år siden vant de gulsvarte 2-1 over Sørlandslaget etter mål av Ernest Asante og Henrik Dahlum. Øyvind Gausdal scoret for Sørlandslaget.

God miks

Fædrelandsvennen har plukket ut de 11 første spillerne.

— Vi har valgt en blanding av ungt og rutine og håper disse 11 sammen med de som kommer inn i troppen vil gi Start god kamp neste fredag. Det blir opp til treneren å disponere de 18 spillerne og det er ikke sikkert disse 11 utgjør førsteelleveren. Jeg håper ikke laget er for ungt. Vi skulle gjerne hatt med for eksempel Sven Fredrik Stray (ferie) og Øyvind Gausdal (skadet), sier sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål. W. Jørgensen.

Det er også noen spillere som har sagt nei til å være tilgjengelig for Sørlandslaget i år, blant andre storscorer Wilhelm Pepa og Fløys Bjarte Richardsen.

Her er de 11 Fædrelandsvennens sportsredaksjon har plukket ut:

Keeper:

Boujar 1.jpg

Benjamin Boujar (20), Vindbjart

Talentfull keeper, som er et fysisk råskinn. Har voldsom spenst, fysikk, og er enorm atletisk. Har fortsatt keepertekniske ting å jobbe med.

Forsvar:

Jones 1.jpg

Alexander Jones (19), Vindbjart

En bunnsolid høyreback, uten tydelige svakheter. Har bra basisteknikk og god spilleforståelse. Gjør veldig lite feil, og mister sjeldent ballen.

naglestad 1.jpg

Johan Naglestad (21), Donn

Stor og sterk midtstopper med bra fart. Er god i mann mot mann situasjoner, og er sterk i lufta. Kan bli en viktig spiller for Donn i 2015.

Jon Ole Reinhardsen.jpg

Jon Ole Reinhardsen (26), Vindbjart

En av Vindbjarts beste spillere i 2014. Smart, klok, god i duellspillet, og god med ballen. En ledertype på banen. Kaptein på Vindbjart.

Torje Wichne.jpg

Torje Wichne (17), MK

Kan spille både kant og back. Klok, hurtig spiller med gode ballbehandlingsferdigheter. Bra nærteknikk og presis pasningsfot.

Midtbane:

SIDE23_Ylldren-Ibrahimaj_4558.jpg

Ylldren Ibrahimaj (19), Arendal Fotball

En veldig kreativ kantspiller. Løpssterk, og meget bra tempo, både med og uten ball. Viktig i det offensive spillet.

lars_kristian_pedersen1.jpg

Lars Kristian Pedersen (32), Fløy

Sørlandets beste 2. divisjonsspiller? Ekstremt bra defensivt, og er en leder og en sjef på banen. Meget bra venstrefot og pasningssikker.

20131017_ErlendSegbergAaB_06.jpg

Erlend Segberg (17), Vigør

Trener med Start nå. Er en god ballspiller, med et godt overblikk, en fin pasningsfot, og bra fotballforståelse. Moden i spillestilen.

Aase1.jpg

Daniel Aase (25), Vindbjart

Artisten på Sørlandslaget. En driblefant, som har veldig god nærteknikk, og et godt finterepertoar. Kan gjøre uventede tingene med ballen.

Angrep:

lasse-sigurdsen_muhtqggrl1gl1offp4m8tf0cw.jpg

Lasse Sigurdsen (17), Fløy

Aktuell for Start. Har ekstreme ferdigheter i forhold til fart og rykk. Bra målinstinkt, selv om det ble få scoringer i 2014. Veldig bra fysikk.

Jan Thomas Sandvik 1.jpg

Jan Thomas Sandvik (23), Donn

Hurtig og aggressiv spiss, som har en enorm arbeidskapasitet og vilje. Scoret 28 mål i fjor. Gode avslutningsegenskaper med både fot og hode.

Leserne har også muligheten til å påvirke . Vi har plukket ut 14 kandidater du kan stemme på. Avstemningen begynner onsdag morgen, og her blir det fem spillere (en keeper, en forsvarsspiller, to midtbanespillere og en spiss) som får plass på Sørlandslaget.

De to siste spillerne plukkes ut av Sørlandslagets trener, som blir presentert torsdag.