Fædrelandsvennens sportsredaksjon har tatt ut 11 av 18 spillere som skal møte Start 6. februar. Kampen spilles i Sørlandshallen fredag 6. februar klokken 17.00.

Våre lesere får ta ut de fem neste spillerne (en keeper, en forsvarsspiller, to midtbanespillere og en spiss) på Sørlandslaget (treneren tar ut de to siste, red.anm.).Uttaket av laget foregår på SMS. Avstemningen starter onsdag 28. januar klokken 08.00 og avsluttes mandag 2. februar klokken 07.00. Slik stemmer du:

Du sender SL og ditt valg til nummeret 03811. Kun én stemme per mobiltelefon, ordinær sms-takst. Husk mellomrom mellom SL og ditt alternativ.Vi godkjenner bare en stemme fra samme mobiltelefon.

Målvakter:

Terje_Gysland.jpg

Terje Gysland (21), MK

En meget spennende keepertype. Var en av MK s beste spillere i 2014. Rolig, fysisk robust og plasseringssterk. Dyktig både i felt og på strek. Stem på Terje Gysland ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 1 ".

Olav Gerard van Ditshuizen.jpg

Olav Gerard van Ditshuizen (17), Donn

Et stort keepertalent. Voksen i spillestilen, alderen tatt i betraktning. Hadde mange gode kamper for Donn forrige sesong. Start-keeper om noen år? Stem på Olav Gerard van Ditshuizen ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 2".

Forsvarsspillere:

Thomas Heltne.jpg

Thomas Heltne (28), Randesund

Kaptein og ledertype. Klubbspiller med hjertet i Randesund. Spillende midtstopper, som alltid gir 100 prosent. Størrelsen gjør han til en god duellspiller. Stem på Heltne ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 3".

Daniel Johansen.jpg

Daniel Johansen (15), Vindbjart

En spennende midtstopper. Er veldig moden i spillestilen. Klok fotballspiller. Rask i forhold til alderen. En spiller Vindbjart har stor tro på. Stem på Daniel Johansen ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 4".

Midtbanespillere:

Sander Birkeland.jpg

Sander Birkeland (19), Fløy

En klok fotballspiller, som er flink til å søke rom og til å gjøre ting enkelt. Kreativ, og en bra kombinasjonspiller. Stem på Sander Birkeland ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 5".

robert-skardal_2c7bqh8ovlos1wpslno25kgoi.jpg

Robert Skårdal (19), Fløy

En midtbanespiller som kan gjøre det lille ekstra. Bra teknikk, kreativ, og har et bra driv med ballen. Målfarlig. Stem på Robert Skårdal ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 6".

Marius Harv.jpg

Marius Harv (18), Donn

Største kanttalentet på Sørlandet? Hurtig og meget teknisk. Kan på sikt spille på akkurat det nivået han ønsker dersom han satser videre. Stem på Marius Harv ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 7".

Nicolai_Aas_002.jpg

Nicolai Aas (21), Arendal Fotball

En arbeidsom og utholdende kantspiller som dekker mye rom. Kvikk og pågående. God innleggsfot, og en bra avslutter. Stem på Nicolai Aas ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 8".

thomas_zernichow-2.jpg

Thomas Zernichow (20), Vindbjart

En spiller med god basistekninkk og et veldig bra driv. Eksplosiv spiller, som går mot en god sesong om han unngår skader. Best på Vindbjart-trening i vinter. Stem på Thomas Zernichow ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 9".

Preben Skeie.JPG

Preben Skeie (20), Vindbjart

Sønnen til Vindbjart-trener Steinar Skeie. En sentral midtbanespiller med bra basisteknikk. Kommer ofte til målsjanser. Løpssterk. Stem på Preben Skeie ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 10".

behrouz habib.jpg

Behrouz Habib (16), MK

Ung midtbanespiller fra Vigeland med aldersbestemte landskamper. Spiller med trøkk, aggressivitet og stor arbeidskapasitet. Dekker store rom. Stem på Behrouz Habib ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 11".

Henrik Andersen Fløy.jpg

Henrik Andersen (16), Fløy

En ekstrem fotballklok spiller, som kanskje har den beste pasningsfoten i Fløy. Kan bekle både offensiv og defensiv midtbane. Kreativ og flink til å søke rom. Stem på Henrik Andersen ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 12".

Spisser:

Hakeem-anthony-wilkinson_4576.jpg

Hakeem Wilkinson (19), Arendal Fotball

En kraftplugg av en spiss. Kan minne om Daniel Braaten, både i spillestil og fysikk. Har et godt rykk, og er vanskelig å ta ballen fra. Stem på Hakeem Wilkinson ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 13".

Endre Omland.jpg

Endre Omland (20), MK

Fysisk sterk og hardtarbeidende spiss med et tungt skudd. Scoret 18 mål for MK i 3. divisjon forrige sesong. Stem på Endre Omland ved å sende sms til 03811 og skriv "SL 14".