Allerede mandag sender fvn.no kampen mellom Start og den danske serielederen FC Midtjylland. Foreløpig er det klart at Fædrelandsvennen sender seks av Starts oppkjøringskamper. Kampen mandag går i danske Ikast og har avspark kl. 14.00. Fædrelandsvennen har også sikret seg rettighetene til alle Starts fem treningskamper i Sørlandshallen.

— Vi jobber alltid for å gi dem som følger Start et best mulig tilbud. Det er mange som bryr seg om klubben og de siste årene har vist at mange ønsker å se treningskampene på web-TV, ikke minst dem som bor utenfor byen. Denne vinteren tror vi kampene blir enda mer spennende enn tidligere. Flere av de lokale ungguttene har mulighet til å slå seg inn på Start-laget før sesongstarten på Åråsen 6.april, sier Pål Wollebæk Jørgensen, sportsleder i Fædrelandsvennen.

God motstand

Første kamp er mot det danske eliteserielaget Aalborg, lørdag 31. januar kl. 19.00. Uken etter skal, nærmere bestemt fredag 6. februar kl. 14.00, skal Start i aksjon mot Sørlandslaget.

Her er hele sendeskjemaet så langt:

Mandag 26. januar kl. 14.00: Midtjylland — Start.

Lørdag 31. januar kl. 19.00: Start - Aalborg.

Fredag 6. februar kl. 17.00: Start - Sørlandslaget.

Fredag 13. februar kl. 17.00: Start - Jerv.

Søndag 22. mars kl. 15.00: Start - Bodø/Glimt.

Bortekamper og La Manga

Fædrelandsvennen er også i forhandlinger om å få vise flere av Starts bortekamper.

Start skal blant annet møte både Odd og Viking på bortebane før seriestart borte mot Lillestrøm 6. april.

Torsdag ble det klart at 100% Sport-samarbeidet har sikret seg rettighetene til å sende alle vinterens kamper fra La Manga.

I samarbeid med Spring Media, som driver lamangatv.com, vil vi sende 82 kamper fra 30. januar til 31. mars. Kampene med norsk kommentator vil være tilgjengelige på nettsidene til samarbeidsavisene Aftenposten, Bergens Tidende, Adresseavisen, Stavanger Aftenblad, iTromsø, Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke og Fædrelandsvennen.

Disse blir vist på betal-TV - pay-per-view. Kampene vil koste 89 kroner.

Starts kamper på La Manga:

Torsdag 19. februar kl. 15.00: Brann - Start.

Mandag 23. februar kl. 18.00: Aalesund - Start.

Jervs kamper på La Manga:

Torsdag 12. mars kl. 15.00: Åsane - Jerv.

Søndag 15. mars kl. 18.00: Jerv - Follo.