— Vi spilte en dårlig kamp. Vi hadde håpet på tre poeng hjemme mot Bodø/Glimt, og ikke minst å underholde foran eget publikum. Vi gjorde det stikk motsatte, sier Kristoffer Ajer.

17-åringen, som var Starts beste i 1-1-kampen, mener ingenting var feil med inngangen til onsdagens kamp.

Ajer.jpg

— Men vi startet kampen, og ble helt passive. Det så ut som vi egentlig hadde lyst til å sitte hjemme og se på kampen, sier Ajer.- Dere har leverte fire dårlige kamper på rad nå. Hva er grunnen til det, tror du?

— Det er fryktelig, men det handler om selvtillit. Det ser ut som om vi har lite selvtillit for tiden, og der er vi nødt til å snu veldig fort.

Savnet innsats

— Hvordan skal dere klare det?

— Vi må komme tilbake, og huske at vi er gode fotballspillere. Vi har spilt godt i vinter, og i de første kampene. Vi må komme tilbake i det sporet, det tror jeg er det viktigste, sier Ajer.

te store sjanse i kampen mot Bodø/Glimt. Her flokker Start-spillerne seg rundt målscorer Rolf Daniel Vikstøl. Foto: NTB SCANPIX

— Hva synes du om innsatsen som ble lagt ned?- Det var ikke godt nok. Det er greit nok at vi hadde en dårlig dag, hvor ikke pasningene satt. Vi må i hvert fall klare å hoppe inn i duellene, og kjempe for laget. Det klarte vi ikke mot Glimt, sier Ajer.

— Kan det bli bunnstrid om dere fortsetter i dette sporet?

— Ja, men det kan bli toppstrid om vi begynner å vinne igjen. Det får bare tiden vise. Det er synd vi bare fikk ett poeng mot Glimt, men det er lenge igjen av eliteserien, sier Ajer.

- Vanskelig for alle mann nå

Matthias Vilhjalmsson fikk det tøft på topp for Start onsdag.

— Fotballen vi spiller for tiden er bare ikke god nok. Det er vanskelig for alle mann nå, spesielt offensivt, sier islendingen.

Han mener Start slo altfor mye langt i oppgjøret. Dermed fikk Bodø/Glimt-forsvarerne en enkel oppgave.

— Da jeg stusset ballen, var det ingen lagkamerater å stusse til. Det hadde vært vanskelig for Lionel Messi å spille på topp her også, sier Vilhjalmsson.